پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۱۹

مدیرعامل بنیاد برکت:

افزایش حمایت های بنیاد برکت از خراسان جنوبی/۸۰۸ پروژه اجرا شد

افزایش حمایت های بنیاد برکت از خراسان جنوبی/۸۰۸ پروژه اجرا شد

بیرجند- مدیرعامل بنیاد برکت از اجرای ۸۰۸ پروژه با اعتبار ۲۶۰ میلیاردتومان در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: حمایت ها و کمک های بنیاد و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از استان افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جعفری شامگاه چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره بازدیدهای انجام شده از شهرستان سربیشه و بخش مرکزی بیرجند بیان داشت: سفر یک روزه  در استان انجام و اولویت های استان جمع بندی خواهد شد.

وی از سفر دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به استان خراسان جنوبی در اوایل اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و افزود: جمع بندی نیازها و اولویت های استان در محدوده مقدورات برای تصمیم گیری ریاست ستاد انجام می شود.

وی بیان کرد:  بنیاد برکت در سنوات گذشته ۸۰۸ پروژه با اعتبار ۲۶۰ میلیارد تومان در استان به نتیجه رسانده است.

 وی ادامه داد: این پروژه ها در قالب ساخت مدارس ، امور زیربنایی،  مساجد، بیمارستان، طرح های آبرسانی، حمایت از ایتام ، پرداخت وام ها های قرض الحسنه طرح برکت خانواده و طرح های اشتغال زایی بوده است.

اجرای ۵۰۰ طرح اشتغال در نهبندان و سربیشه در سال ۹۸

 وی با اشاره به مشارکت بنیاد برکت در ۱۲ طرح اشتغال زایی در خراسان جنوبی افزود:  در ۴ بنگاه هنوز این مشارکت ادامه دارد.

 وی با اشاره به اینکه امسال بنیاد برکت در دو شهرستان خراسان جنوبی نهبندان و سربیشه هدفگذاری ۲۰۰ طرح اشتغال را داشته است، گفت: با اجرای این طرح ها برای ۳۸۲ نفر در این دو شهرستان ایجاد شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت بیان کرد: برای سال بعد ۵۰۰ طرح اشتغال را پیش بینی کرده ایم.

جعفری با اشاره به بهره برداری از واحد تولید تخم مرغ در این استان بیان داشت: واحد مرغ مادر و جوجه یکروزه به زودی به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: سعی خواهیم کرد ظرفیت اشتغال و شهرستان های تحت پوشش را در سال آینده در خراسان جنوبی افزایش دهیم.

 فاصله گرفتن مجریان از خط اسلام سبب آسیب ها

 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: ارزیابی در دوران انقلاب داشته باشیم افراد و نهادها در بیعتی که با اسلام کردند و تعهدشان را انجام دادند و در خدمت انقلاب عمل کردند از نظر کارشناسی و در افکار مردم و در محضر خداوند نمره دارند.

آیت الله سید علیرضا عبادی ادامه داد: از سوی دیگر به هر میزانی مجریان از خط اسلام فاصله گرفته و به دنبال ایده های دیگر و افکار خود رفتند آسیب دیده ایم.

 وی گفت: بعضی از نهادهای انقلابی وقتی خدمت شان و کارجهادی آنها را مشاهده می کنیم احساس خرسندی داریم.

 وی ادامه داد: همان طور از سوی دیگر اگر افرادی و احزابی در برابر بیگانگان وادادگی دارند بسیار ناراحت کننده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دشمن به دنبال مایوس کردن جامعه از خداوند است، گفت:  کار شما از نوع جهاد در برابر اقدامات دشمن است وامیدواریم آثار بررسی های انجام شده را در استان و برای مردم منطقه شاهد باشیم.

کد خبر 4548235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha