پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

نماینده سوریه در سازمان ملل خواهان پایان استعمارگری در جهان شد

نماینده سوریه در سازمان ملل خواهان پایان استعمارگری در جهان شد

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل خواهان پایان دادن به دوره استعمارگری در جهان و اعطای حق تعیین سرنوشت به تمامی ملتها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در نشستی در خصوص اعطای استقلال به کشورها و ملت های تحت استعمار، تاکید کرد: باید صفحه استعمارگری در جهان بسته شده و به تمام ملت ها حق تعیین سرنوشت داده شود.

وی در ادامه افزود: میان جامعه ملل که بعد از جنگ جهانی اول تشکیل شد و شکست خورد و هم چنین سازمان ملل تفاوت وجود دارد. جامعه ملل، جنگ و استعمارگری را مشروع جلوه داده و آن را قیمومیت نامید.

الجعفری تاکید کرد: جامعه ملل حق استعمارگری را برای کشورهای استعمار کننده علیه دیگر ملتها قائل شده و جنگ افروزی را مشروع جلوه داد. سازمان ملل مسئولیت مضاعفی در خصوص پایان دادن به دوره استعمارگری در جهان برعهده دارد.

کد خبر 4549047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha