پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۴۱

مدیرکل اوقاف کرمانشاه خبر داد:

ثبت‌نام بیش از ۲۰ هزار کرمانشاهی در آزمون سراسری حفظ قرآن کریم

ثبت‌نام بیش از ۲۰ هزار کرمانشاهی در آزمون سراسری حفظ قرآن کریم

کرمانشاه_مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: بیش از ۲۰ هزار نفر برای شرکت در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در این استان ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام آیت عباسیان صبح امروز یکشنبه در جلسه ستاد برنامه ریزی آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم استان کرمانشاه، اظهار داشت: سال گذشته برای شرکت در این طرح ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر ثبت نام کردند که امسال بیش از ۲۰ هزار نفر در این آزمون شرکت کننده داریم.

وی افزود: امسال نیز استان کرمانشاه در کشور به لحاظ ثبت نام رتبه سوم را به خود اختصاص داد که نسبت به جمعیت رتبه اول را دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه آزمون کتبی این رویداد بزرگ در روز پنج شنبه ۹ اسفندماه برگزار خواهد شد، گفت: باید تلاش کنیم که همه شرکت کنندگان بتوانند در آزمون شرکت کنند.

وی عنوان کرد: هیچ اتفاق قرآنی در سطح استان به اندازه این رویداد شرکت کننده نداشته است و می توان گفت به این لحاظ یک المپیاد بزرگ است.

حجت الاسلام عباسیان تصریح کرد: با توجه به گستردگی این کار لازم است روز آزمون همه دستگاههای اجرایی با یک همدلی و همکاری دست به دست هم دهند تا بدون هیچ مشکلی این آزمون برگزار شود.

شرکت بیش از ۵۰۰۰ دانش‌آموز در آزمون سراسری قرآن کریم 

مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست اظهار داشت: به منظور برگزاری آزمون کتبی حفظ و مفاهیم قرآن سالن های امتحانی در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: با همت اداره کل قرآن و عترت آموزش وپرورش در ۱۵ اسفندماه سالحاری همایش بزرگ حفظ جزء ۳۰ قرآن را در پیش داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: این همایش ساعت ۱۰ صبح در سالن تقوا و با حضور ۲ هزار دانش آموز دختر با پوشش یکسان برگزار می شود.

وی از حضور ۵ هزار و ۱۷ دانش آموز در آزمون شفاهی خبر داد و یادآور شد: آزمون شفاهی جزء ۳۰ قرآن از تاریخ ۱۸ تا ۲۳ اسفندماه امسال در دارالقرآن آموزش و پرورش برگزار می شود.

یزدان‌پناه با تاکید بر لزوم انس دانش آموزان با قرآن و عترت گفت: برگزاری چنین برنامه هایی می تواند در نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه اثرگذار باشد و دانش آموزان را بیشتر با آموزه های دینی آشنا کند.

کد خبر 4550637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha