پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

کره جنوبی «گوایدو» را به رسمیت شناخت

کره جنوبی «گوایدو» را به رسمیت شناخت

وزارت خارجه کره جنوبی از به رسمیت شناختن «خوان گوایدو» به عنوان رئیس جمهوری موقت ونزوئلا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، وزارت خارجه کره جنوبی اعلام کرد که سئول، خوان گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری موقت ونزوئلا به رسمیت می شناسد.

چین، روسیه، ایران، مکزیک و کوبا مهمترین کشورهایی هستند که همچنان «نیکلاس مادورو» را به عنوان رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا به رسمیت می شناسند.

از ماه گذشته میلادی و پس از آنکه خوان گوایدو رئیس مجلس ونزوئلا خود را به عنوان رئیس جمهوری این کشور معرفی کرد تحولات سیاسی این کشور وارد مرحله جدیدی شد و اقدام کشورهای غربی در به رسمیت شناختن گوایدو موجب پیچیده تر شدن اوضاع شد.

آمریکا از سالها قبل به دنبال براندازی حکومت در ونزوئلا است و وضعیت فعلی به وجود آمده در این کشور آمریکای لاتین نتیجه اقدامات واشنگتن در سال های اخیر است.

کد خبر 4552182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha