به گزارش خبرگزاری مهر به نقل فوکوس نیوز و ریانووستی، دفتر مطبوعاتی نخست وزیر ایتالیا در گزارشی اضافه کرد :"در جریان مذاکراتی که 21 فوریه(2 اسفند) انجام شد مسئله هسته ای مطرح و در این مورد تبادل نظراتی انجام شد اما برنامه ای مرتبط با روش هایی که بتوان به از سر گیری مذاکرات کمک کند و تنش های کنونی را کاهش دهد ارائه نگردید".
این اظهارات در واکنش به آن است که پیشتر از تهران خبر رسید که هنگام دیدار پرودی با لاریجانی از سوی طرف ایتالیایی پیشنهاد جدیدی مطرح شد.
لاریجانی روز سه شنبه درگفتگویی با خبرنگاران در تهران اعلام کرد : "البته ایده پرودی در مورد حل مسئله هسته ای ایران حالت ابتدایی داشته و باید روی آن کارکرد".
درگزارش دفتر مطبوعاتی نخست وزیر ایتالیا آمده است : "درجریان دیدار با علی لاریجانی مسائل مختلف بین المللی از جمله اوضاع درافغانستان، لبنان و دورنمای حل مناقشه خاورنزدیک مورد بررسی قرار گرفت".
پرودی همچنین گفت که ایتالیا متعهد به بازگذاشتن کانالهای گفتگو با ایران است.
نظر شما