به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر پنجشنبه در دیدار با جمعی از خانواده شهدای پاسدار مدافع امنیت که در حسینیه دفتر امام جمعه مشهد برگزار شد اظهارکرد: امام رضا(ع) در موقع حیات با برکتشان از میهمان خود پذیرایی خاصی داشتند و مهربانی و رافت امام در مهمانداری ایشان ظهور و بروز پیدا می کرد.
وی افزود: وجود شهدا برای پدر ، مادر و همسر شهید ارزش و امتیاز محسوب می شود و این حادثه تروریستی برای عزیزان شما و شما یک برگ امتیاز ایجاد کرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: شما با این امتیاز انشاالله در درگاه الهی و معصومین روسفید خواهید بود و فرزندان شما در درگاه خدا ارزش و موقعیتی داشت که این حادثه برایش پیش آمد چون بزرگترین اجر برای او شهادت بوده است.
علم الهدی بیان کرد: رسیدن به درجه شهادت بخاطر اخلاص در فرندان شما و نتیجه مجاهدات و خلوص نیت آنها بوده و در واقع این عنایت امام زمان(عج) به شهدای شما است.
وی تاکید کرد: مسیر شهدا باید توسط آنها در تربیت فرزندان تداوم یابد و باید بدانید در تمام مجاهدات شهید هر اجری به او داده شود به همسرش هم داده خواهد شد.
نظر شما