پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

تظاهرات شهروندان الجزایر در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری

تظاهرات شهروندان الجزایر در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری

نیروهای امنیتی الجزایر برای متفرق کردن معترضان این کشور در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری از گاز اشک آور استفاده کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی عربی، هزاران نفر از مردم الجزایر در اعتراض به نامزدی مجدد «عبدالعزیز بوتفلیقه» رئیس جمهوری کنونی این کشور در انتخابات ریاست جمهوری برای پنجمین بار پیاپی، تظاهرات برگزار کردند. این اعتراضات به نزدیکی کاخ ریاست جمهوری کشیده شده بود.

نیروهای پلیس الجزایر برای متفرق کردن معترضان در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری در پایتخت این کشور از گاز اشک آور استفاده کردند.

در جریان این درگیری ها دستکم ۱۰ تن از معترضان و ۵۰ تن از نیروهای امنیتی مجروح شده و ۴۵ نفر نیز بازداشت شدند. الجزایری ها در اعتراض به نامزدی مجدد بوتفلیقه تظاهرات برگزار می کنند.

کد خبر 4556358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha