پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷

امام‌ جمعه مشهد:

مدیریت کارها درایام نوروز در خراسان رضوی با کار کشیکی پیش نمی‌رود

مدیریت کارها درایام نوروز در خراسان رضوی با کار کشیکی پیش نمی‌رود

مشهد- امام‌ جمعه مشهد گفت: مدیریت کارها درایام نوروز در خراسان رضوی با کار کشیکی پیش نمی‌رود ومدیران دستگاه‌ها باید حضورفعال داشته باشند.

به گزارش خبرنگارمهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی شنبه عصر در یکصد و بیست و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی در محل دفتر امام جمعه اظهار کرد: در ایام نوروز با دو طیف زائر مواجه هستیم، طیف اول زائران نوروزی هستند و دومین طیف زائر، زائران ماه رجب که فیوضات این ماه برای آنان اهمیت دارد.

وی افزود: نمی‌شود تنها با یک فرهنگ و سیستم با همه زائران برخورد کرد، مواجهه باید به‌گونه‌ای باشد که نه در حوزه زائران نوروزی و نه زائران ماه رجب مشکل ایجاد نشود و عواطف دینی و ارزشی افراد جریحه‌دار نشود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: مدیریت کشیکی در ایام عید کارساز نیست ومدیریت کارها در ایام نوروز با کار کشیکی پیش نمی‌رود و مدیران دستگاه‌ها باید حضور داشته باشند تا در مواقع مورد نیاز، تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

وی تصریح کرد: سفر نوروزی زائران به استان بسیار مهم است وبیشتر مواجهه مسافران در این ایام با آستان قدس رضوی است و ۸۰ درصد افراد در این ایام با آستان قدس رضوی ارتباط دارند و این آستان نیز باید خودش را برای پذیرایی از مسافران نوروزی آماده کند.

آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: در ایام نوروز هر سال ۵ میلیون زائر به مشهد سفر می‌کنند و امسال به دلیل همزمانی با ماه رجب، ممکن است این تعداد بیشتر شود، اقتضا می‌کند برای تأمین مایحتاج مردم، برنامه‌ریزی لازم انجام گیرد.

وی افزود: همیشه ظرفیت زائر مشهد با ظرفیت مسافر شمال، شیراز و اصفهان متفاوت است و در تأمین امکانات ایام تعطیلات نوروز هر سال به مشکل برخورد کردیم، آقای استاندار باید بخش‌نامه صادر کنند تا امکانات و تجهیزات مورد نیاز تأمین شود.

کد خبر 4557183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha