وی با بیان اینکه سه شهر تهران ، اصفهان و مشهد برای برگزاری این مسابقات پیشنهاد داده شده، اظهار داشت: بحث آماده سازی سالنهای برگزاری مسابقات یکی از موضوعات مهم در میزبانی است که به همین منظور با برنامه ریزی صورت گرفته با فدراسیون ها و شهرهای میزبان سالنهای برگزاری مسابقات مشخص شده و درنظر داریم اعتبارات لازم را برای تعمیرات و تجهیز این سالنها در نظر بگیریم. برای تهیه امکانات و برگزاری مسابقات چند نوع بودجه پیشنهادی را در نظر گرفته ایم و تقریبا بودجه جاری برگزاری مسابقات پیش بینی شده است.
دبیرکل کمیته ملی المپیک با بیان اینکه یکی ازسالنهای که کارهای ساختمانی آن به اتمام رسیده سالنهای تیراندازی مجموعه ورزشی آزادی است گفت: با موافقت سازمان تربیت بدنی مقرر شده تا بزودی هزینه های تجهیز این سالنهای به امکانات تیراندازی فراهم شود که به همین منظور نیمی از این هزینه برعهده سازمان و نیمی برعهده کمیته ملی المپیک خواهد بود.
وی با بیان اینکه برنامه های فرهنگی یکی از ملزومات این مسابقات است، گفت: بعد از تجهیز سالنهای ورزشی و مهیا شدن امکانات لازم برای این میزبانی، برنامه های فرهنگی و علمی نیز برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده که کمیته های آن بزودی فعال تر خواهند شد.
کفاشیان با اظهار اینکه تاکنون برگزاری حدود 16 رشته در بخش مردان و 6 رشته در بخش بانوان در دومین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی قطعی شده است، تصریح کرد: در آخرین نشست کمیته های اجرایی این مسابقات که در چند روز گذشته انجام گردید، مقرر شد تا یک مسئول اجرایی در داخل سازمان برای نظارت و برنامه ریزی بر تمامی کمیته های مشخص و معرفی شود تا از این پس برنامه ها به طور هماهنگی و منسجم پی گیری گردد.
نظر شما