پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اسفند ۱۳۸۵، ۱۲:۱۹

/ گردشگری در نوروز 86 /

تشکیل 530 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در جاده های کشور

تشکیل 530 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در جاده های کشور

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر از تشکیل 530 پست و پایگاه ثابت و سیار امدادی در محورهای مختلف کشور ، همزمان با آغاز سفرهای نوروزی مردم خبر داد.

دکتر علیرضا پرند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از مجموع پست ها و پایگاههای امدادی هلال احمر ، 150 پایگاه به صورت ثابت و 379 پایگاه به صورت کانکس و سیار استقرار یافته و از 25 اسفند امسال تا 15 فروردین سال آینده به مردم و مسافران نوروزی خدمات امدادی ارایه می دهند.

وی گفت: طی این مدت، روزانه 1470 امدادگر شامل 410 نفر پزشک، 530 نفر راننده در این پایگاه های امدادی مستقر می شوند ضمن اینکه 530 دستگاه آمبولانس و 151 ست نجات هیدرولیک جاده ای برای نجات افراد گرفتار در خودروهای تصادفی و نیز 7 فروند چرخ بال و 10 دستگاه اتوبوس آمبولانسی برای تسریع و تسهیل در امر امدادرسانی به در راه ماندگان و آسیب دیدگان ناشی از حوادث و تصادفات جاده ای به کار گرفته می شود.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات در رابطه با وظایف امدادگران هلال احمر را در طول ایام نوروز 86 یادآور شد: ارایه کمک های اولیه به آسیب دیدگان، انتقال مصدومان ناشی از حوادث و سوانح جاده ای به مراکز درمانی، اسکان اضطراری افراد در مانده و تغذیه آنها، ارایه خدمات حمایت روانی به آسیب دیدگان ناشی از حوادث جاده ای و ارایه خدمات در زمینه درمان های سرپایی به مراجعه کنندگان به پست ها و پایگاه های امدادی هلال احمر از مهمترین وظایف امدادگران هلال احمر در مدت زمان مذکور است.

پرند در ادامه از افزایش 100 دستگاه آمبولانس امدادی به ناوگان حمل و نقلی هلال احمر خبر داد و گفت: قرار است این آمبولانس ها در طول ایام نوروز برای افزایش ارایه خدمات امدادی و درمانی هلال احمر بکارگرفته شود.

وی همچنین پیرامون روش اطلاع رسانی به امدادگران هلال احمر برای انجام عملیات امداد و نجات، اظهار کرد: خوشبختانه هماهنگی نزدیکی میان پایگاه ها و پست های هلال احمر با پلیس 110 برقرار شده طوریکه به محض ارایه گزارش سانحه یا تصادف از سوی مردم با مرکز 110، از طریق نیروهای این مرکز گزارش حادثه در کمترین زمان به نزدیک ترین پست امدادی هلال احمر ارایه و از همین طریق نیروهای امدادگر به محل حادثه اعزام شوند.

کد خبر 455733

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha