به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاکنژاد فرماندار گناوه روز دوشنبه در جلسه چشمانداز اقتصادی این شهرستان اظهار داشت: برای سال ۹۸ مسائل و مشکلات در حوزه شهرسازی علتیابی شود تا بر اساس این علتیابی بتوان برنامه ریزی کرد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه شهرداری و شیلات چشمانداز شهرستان مشخص شده است گفت: در حوزه شیلات بزرگترین شهرک شیلاتی در جنوب کشور با سرمایهگذار خصوصی در حال احداث است که لازم است برای رفع موانع سرمایه گذاری همکاری لازم صورت گیرد.
فرماندار گناوه تصریح کرد: در زمینه رفع موانع سرمایه گذاری در شهرستان همانگونه که مورد تاکید استاندار محترم هم قرار دارد هیچ گونه مانعی پذیرفتنی نیست و باید همکاری شود.
وی گفت: در زمینه سرمایه گذاری در زمینههای مختلف شهرستان هر گونه سرمایه گذاری را از هر جای کشور هستند باید جذب و دعوت به کار در این شهرستان کنیم.
پاکنژاد گفت: آماده همکاری و حمایت از سرمایهگذارانی که بخواهند در این شهرستان سرمایه گذاری کنند هستیم و امید است که بتوان مشکلات اقتصادی شهرستان را با کمک برنامه چشم انداز اقتصادی شهرستان مرتفع کرد.
نظر شما