پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۸

مدیرکل منابع طبیعی اردبیل:

عدم استقبال از طرح کاشت نهال تولد/مشارکت‌های مردمی افزایش یابد

عدم استقبال از طرح کاشت نهال تولد/مشارکت‌های مردمی افزایش یابد

اردبیل - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: با وجود فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای اجرای طرح کاشت نهال به ازای هر تولد، تاکنون این طرح به موفقیت آن چنانی دست نیافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهامت هدایت ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه راه اندازی پارک تولد در اردبیل از جمله مهمترین اقدامات فرهنگی در صیانت از منابع طبیعی و توجه به درختکاری است، افزود: اجرای دقیق این طرح به منظور افزایش مشارکت‌های مردمی مورد انتظار است.

وی با بیان اینکه تمامی زیرساخت‌های لازم برای اجرای موفق طرح پارک تولد در اردبیل انجام پذیرفته است، افزود: نیازمند افزایش مشارکت مردم و ثبت احوال برای اجرای این طرح هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل یادآور شد: برای کاشت نهال تولد در اردبیل شناسنامه‌های خاص به صورت رسمی آماده شده و نهال‌ها نیز برای غرس مهیا هستند.

توزیع آبگرمکن‌های خورشیدی در مناطق جنگلی اردبیل

هدایت در ادامه به ضرورت جلوگیری از قطع بی‌رویه درختان در استان اشاره کرد و افزود: بدین منظور در مناطق جنگلی آبگرمکن‌های خورشیدی و تنورهای گازی به صورت رایگان توزیع می‌شود.

وی از توزیع ۶۳ مورد آبگرمکن خورشیدی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: با افزایش اعتبارات و با توجه به اهمیت قضیه در سال جاری ۲۱۷ آبگرمکن خورشیدی، ۲۰۸ تنور گازی و ۲۳۸ کپسول در روستاهای جنگلی استان توزیع شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل فرهنگ سازی را لازمه موفقیت در صیانت از منابع طبیعی دانست و یادآور شد: با مشارکت بیشتر اهالی و ساکنین مناطق جنگلی می‌توان در حفظ پوشش جنگلی منطقه و توسعه فضاهای طبیعی نقش آفرین شد.

کاشت ۲ میلیون اصله نهال صنوبر در مغان

هدایت به دیگر برنامه‌های در دست اجرا برای توسعه درختکاری استان اشاره کرد و افزود: به منظور جلوگیری از قطع درخت در طرح‌های توسعه زراعت چوب، دو میلیون اصله نهال صنوبر در ایستگاه مغان در حال کشت بوده و در تلاش خواهیم بود هر سال این روند را ادامه دهیم.

وی یادآور شد: از اهداف مهم توسعه کاشت نهال صنوبر در مناطق مختلف استان، تأمین نهاده‌های مورد نیاز صنایع چوب، رونق اقتصادی سرمایه گذاران و اهالی منطقه، توسعه فضای سبز و ایجاد اشتغال است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل اضافه کرد: چنانچه هر فردی تمایل به کاشت صنوبر داشته باشد، نهال و زمین رایگان واگذار خواهد شد.

هدایت افزایش منابع مالی مورد نیاز برای توسعه فضای سبز و درختکاری را یک ضرورت دانست و یادآور شد: تاکنون اعتبارات مصوب منابع طبیعی در سال جاری ۲۷ میلیارد تومان بوده که چنانچه اعتبار مصوب از محل سفر ریاست جمهوری محقق شود ۴۰ میلیارد تومان دیگر به منابع موجود اضافه خواهد شد تا با بهره‌مندی از این منابع توسعه عظیم درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی در استان را شاهد باشیم.

توزیع رایگان ۳۵۰ هزار اصله نهال در اردبیل

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل به برنامه‌های هفته منابع طبیعی در استان اردبیل اشاره کرد و افزود: در طول این هفته ۳۵۰ هزار اصله نهال به مانند نهال ون، افرا و صنوبر در مناطق مختلف استان اردبیل به صورت رایگان توزیع خواهد شد.

به گفته وی حضور در مجامع علمی و دانشگاهی برای تبیین ضرورت حفاظت از منابع طبیعی، نواختن زنگ طبیعت در مدارس استان و غرس نهال در حاشیه جاده اردبیل به نمین و اردبیل به سرعین از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده در هفته منابع طبیعی خواهد بود.

هدایت یادآور شد: شعار ملی هفته منابع طبیعی با عنوان «منابع طبیعی، بزرگترین سرمایه ملی» انتخاب شده و با ترویج و عملیاتی ساختن این شعار به دنبال تحقق برنامه‌های مورد نظر خواهیم بود.

وی به ضرورت استفاده از ظرفیت تریبون‌های ائمه جماعت در مساجد اشاره کرد و افزود: برای تبیین اهمیت منابع طبیعی در طی هفته جاری دیداری با ائمه جماعت استان به منظور تعامل و مشارکت بیشتر در حوزه صیانت از طبیعت و توسعه فضای سبز انجام خواهد شد.

هدایت، منابع طبیعی را بستر حیات و منبع توسعه پایدار دانست و یادآور شد: چنانچه این میراث به شکل مناسبی حفاظت نشود در تمامی بسترهای نظام اجتماعی و اقتصادی با مشکلات غیرقابل جبرانی مواجه خواهیم شد.

کد خبر 4559944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha