به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، سید مهدی فرشادان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران لهستان صبح امروز (سهشنبه، ۱۴ اسفندماه) با ویچخ اونلتکاردار لهستان در تهران دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار، فرشادان با یادآوری پیشینه و مراودات دیرینه دو کشور گفت: مناسبات تاریخی و مراودات دیرینه دو کشور پشتوانه مناسبی برای تقویت و تحکیم همکاری فیمابین است و شایسته نیست رفتار غیرسازنده کشور ثالثی فضای مناسبات دیرینه و تاریخی دو کشور را مخدوش کند.
وی همکاری و تعاملات گروههای دوستی پارلمانی را مهم دانست و خاطر نشان کرد: مجلس شورای اسلامی از هرگونه فعالیت در راستای توسعه مناسبات با لهستان استقبال و حمایت میکند.
وی همچنین افزد: مجلس شورای اسلامی معتقد است، گسترش همکاری پارلمانی، فضای نوینی فراروی دو کشور خواهد گشود که به تفاهم متقابل و آشنایی و شناخت مواضع طرفین در زمینههای مختلف کمک شایانی خواهد کرد.
فرشادان با اشاره به کنفرانس ورشو و تلاشهای ناکارآمد برخی از کشورها در این کنفرانس افزود: عظمت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان مشهود است و استراتژی بسیار روشنی و دقیقی را دنبال میکند. لازم است جهان از دریچه حقیقت به ایران بنگرد و با شفافیت واقعیتهای منطقه و ایران را دنبال کند.
نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توافق برجام از سوی کشورهای اتحادیه اروپا گفت: برجام یک توافق بینالمللی است و آمریکا با نقض این توافق به غیرسازنده بودن رفتار خود در قبال ایران و توافقات بینالمللی اعتراف کرد و امیدواریم ورشو همچون اتحادیه اروپا، مسیری مستقل نسبت به تحولات منطقه و ایران داشته باشد.
عضو کمیسیون بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، توسعه روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور را مهم بر شمرد و اظهار داشت: بهرهمندی از دیپلماسی پارلمانی به رشد و گسترش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی کمک شایانی خواهد نمود و امیدواریم مروادات و تعاملات تجاری، اقتصادی دو کشور به سطح مطلوب و مورد نظر برگردد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و لهستان تصریح کرد: امیدواریم کنفرانس ورشو نقشی منفی در آینده تعاملات دو کشور نداشته باشد و مناسبات و روابط دو کشور مثبت و متأثر از فضای دیپلماسی فیمابین باشد.
ویچخ اونلت، کاردار لهستان در تهران نیز در ادامه این دیدار، با تأکید بر جایگاه و اهمیت ایران در معادلات منطقهای عنوان کرد: لهستان؛ جمهوری اسلامی ایران را کشوری مهم و دارای نقشی به سزا در منطقه میداند و سابقه دیرینه و پیشینه تاریخی جمهوری اسلامی ایران بر مردم لهستان مشهود است.
وی همچنین بیان داشت: اهمیت توسعه مناسبات پارلمانی موجبات پیوند و همکاری دو کشور خواهد شد و ورشو نسبت به تعاملات دو کشور از طریق گروههای دوستی پارلمانی تأکید دارد.
کاردار لهستان با تشریح مواضع کشورش در کنفرانس ورشو تأکید کرد: کنفرانس مذکور در خصوص پیشبرد آیندهای با صلح و ثبات در خاورمیانه بود و مواضع لهستان همواره نسبت به جمهوری اسلامی ایران مثبت است و معتقدیم که چالشهای دو کشور از طریق گفتگو قابل حل و فصل خواهد بود.
نظر شما