پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۲۶

با مشارکت ۳۶ کشور از جمله ۲۸ کشور عضو اتحادیه‌اروپا؛

شورای حقوق بشر بیانیه شدیداللحنی علیه عربستان صادر کرد

شورای حقوق بشر بیانیه شدیداللحنی علیه عربستان صادر کرد

شورای حقوق بشر سازمان ملل با مشارکت ۳۶ کشور از جمله ۲۸ کشور عضو اتحادیه‌اروپا بیانیه شدیداللحنی را علیه عربستان صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، ۳۶ کشور از جمله ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای پس از چهلمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو قتل جمال خاشقجی منتقد ریاض که در کنسولگری این کشور در استانبول تکه‌تکه شد را «به شدت» محکوم کرده و خواستار محاکمه عاملان آن شدند.

در بیانیه مشترک اعضای این اتحادیه که توسط «هارالد آسپلوند» سفیر ایسلند در مذاکرات ژنو قرائت شد، آمده است: قتل جمال خاشقجی که وقوع آن در سرکنسولگری عربستان سعودی در استانبول تأیید شد را به شدت محکوم می‌کنیم.

سفیر ایسلند در مذاکرات ژنو در ادامه تاکید کرد که قتل خاشقجی لزوم حفاظت از روزنامه‌نگاران در سراسر جهان و آزادی بیان را برای بار دیگر نشان داده است.

«هارالد آسپلوند» در ادامه گفت: تحقیقات درباره قتل باید سریع، فعال، با جزئیات، مستقل، بی‌طرفانه و شفاف باشد. باید عاملان قتل وی مورد تحقیق قرار گیرند.

وی همچنین عربستان سعودی را به همکاری در ارائه اطلاعات کافی در این خصوص دعوت و تصریح کرد: این کشور را برای همکاری در تمامی تحقیقات درباره این پرونده فرا می‌خوانیم.

گفتنی است این نخستین بیانیه انتقاد آمیز شورای حقوق بشر علیه عربستان سعودی از زمان تشکیل این شورا در سال ۲۰۰۶ تاکنون به شمار می‌رود.

کد خبر 4562181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha