به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به عربستان، رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار با پادشاه عربستان که امشب در محل کاخ شخصی وی انجام شد ، با بیان اینکه در شرایط خطیری که اکنون جهان اسلام در آن به سر می برد، هماهنگی جمهوری اسلامی ایران و عربستان موجب تقویت هویت و عزت امت اسلامی خواهد شد، تصریح کرد: خوشبختانه با وجود حسن نیت و اراده لازم در مسئولان دو کشور امروز هیچ مانع و مشکلی در توسعه روابط دو جانبه وجود ندارد.
وی تاکید کرد : چشم امید امت اسلام به این دو کشور است و کشورهای جهان اسلام رفع بسیاری از مشکلات و نیازهای خود را از ایران و عربستان انتظار دارند .
رئیس جمهور افزود: باید روند رو به رشدی که در گسترش مناسبات دو جانبه ایران و عربستان از سال های گذشته آغاز شده با سرعت و جدیت بیشتری ادامه یابد.
احمدی نژاد با اشاره به تلاش های دولت عربستان برای اداره هر چه بهتر مراسم حج و پذیرایی از میلیون ها مسلمان، ظرفیت های همکاری دو جانبه میان ایران وعربستان را بسیار زیاد دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد ضمن توسعه مناسبات و همکاری های مشترک، در بخش های مختلف اقتصادی، فرهنگی، مذهبی، صنعتی وانرژی تجربیات خود را در اختیار این کشور قرار دهد.
نظر شما