پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۲۳

یک نشریه اسپانیولی فاش کرد:

احتمال مشارکت نهادهای اطلاعاتی آمریکا در حمله به سفارت کره‌شمالی

احتمال مشارکت نهادهای اطلاعاتی آمریکا در حمله به سفارت کره‌شمالی

یک نشریه اسپانیولی در گزارشی احتمال مشارکت نهادهای اطلاعاتی آمریکا در حمله به سفارت کره‌شمالی در مادرید را فاش کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه اسپانیولی «El Confidencial» امروز یکشنبه در گزارشی فاش کرد که احتمالاً نهادهای اطلاعاتی آمریکا پُشت پرده حمله ماه گذشته به سفارت کره شمالی در مادرید قرار دارند.

در گزارش نشریه اسپانیولی مذکور در این خصوص آمده است: پلیس ملی اسپانیا و واحد اطلاعات خارجی مرکز اطلاعات مرکزی این کشور (CNI) در حال بررسی همه احتمالاتی هستند که ممکن است در این حادثه روی داده باشد.

این نشریه اسپانیولی در ادامه می‌افزاید: با این وجود منابع آگاه به این نشریه گفته اند که این امکان نیز وجود دارد که نهادهای اطلاعاتی آمریکا همراه با همکاران خارجی دیگرشان در این حمله دست داشته باشند.

این در حالیست که منابع آگاه در وزارت خارجه اسپانیا چهارشنبه ۸ اسفند ماه اعلام کردند که سفارت کره شمالی در مادرید جمعه هفته گذشته مورد حمله مهاجمین ناشناس قرار گرفته است.

بر اساس اعلام این رسانه، مهاجمین ناشناس پس از ورود به سفارت کره شمالی چشم و دهان کارکنان آن را بسته و پس از ۴ ساعت به همراه رایانه‌های این مکان متواری شدند.

کد خبر 4564601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha