به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه اسپانیولی «El Confidencial» امروز یکشنبه در گزارشی فاش کرد که احتمالاً نهادهای اطلاعاتی آمریکا پُشت پرده حمله ماه گذشته به سفارت کره شمالی در مادرید قرار دارند.
در گزارش نشریه اسپانیولی مذکور در این خصوص آمده است: پلیس ملی اسپانیا و واحد اطلاعات خارجی مرکز اطلاعات مرکزی این کشور (CNI) در حال بررسی همه احتمالاتی هستند که ممکن است در این حادثه روی داده باشد.
این نشریه اسپانیولی در ادامه میافزاید: با این وجود منابع آگاه به این نشریه گفته اند که این امکان نیز وجود دارد که نهادهای اطلاعاتی آمریکا همراه با همکاران خارجی دیگرشان در این حمله دست داشته باشند.
این در حالیست که منابع آگاه در وزارت خارجه اسپانیا چهارشنبه ۸ اسفند ماه اعلام کردند که سفارت کره شمالی در مادرید جمعه هفته گذشته مورد حمله مهاجمین ناشناس قرار گرفته است.
بر اساس اعلام این رسانه، مهاجمین ناشناس پس از ورود به سفارت کره شمالی چشم و دهان کارکنان آن را بسته و پس از ۴ ساعت به همراه رایانههای این مکان متواری شدند.
نظر شما