پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۱۹

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات کرمانشاه:

گران‌فروشی بیشترین تخلف بازار شب عید در کرمانشاه است

گران‌فروشی بیشترین تخلف بازار شب عید در کرمانشاه است

کرمانشاه_ رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: بیشترین تخلف واحدهای صنفی در بازار شب عید گران‌فروشی است.

گودرز فهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به حساسیت بازار در ایام نوروز و با رایزنی‌های به عمل آمده با صنعت و معدن تعداد زیادی از واحدهای صنفی در اسلام آباد غرب توسط هشت تیم نظارتی ویژه، مورد بازرسی قرار گرفتند.

وی از شناسایی ۶۰ واحد صنفی متخلف در شهرستان اسلام آباد خبر داد و گفت: این واحدها برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی معرفی می‌شوند.

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه بیان داشت: در این ایام بخش‌های شهرستان کرمانشاه شامل کوزران، ماهیدشت، سرفیروز آباد و هلشی که فاقد مراجع نظارتی هستند به طور ویژه مورد رصد قرار می‌گیرند.

وی عنوان کرد: بازرسی از شهرستان‌ها علاوه بر اکیپ‌های نظارتی تشکیل شده است و در واقع تعزیرات حکومتی به منظور به حداقل رساندن تخلفات کل استان را تحت پوشش نظارتی قرار می‌دهد.

فهیمی با بیان اینکه طرح نظارتی نوروز از هفتم اسفند ماه در دو شیفت صبح و عصر اجرا شده است، گفت: بر اساس نتایج بازرسی‌های انجام شده تاکنون بیشترین تخلفات واحدهای صنفی شامل گران فروشی، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور بوده است.

وی خاطرنشان کرد: طی این مدت بازار کیف، کفش و البسه مورد بازرسی قرار گرفته و در روزهای پایانی سال نیز بازار شیرینی‌پزی، آجیل و خشکبار و میوه فروشی ضمن بازرسی از سایر واحدها نظارت ویژه خواهند شد.

رئیس گشت‌های سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: مردم و مسافران نوروزی در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی مراتب را از طریق شماره‌های ۱۳۵ تعزیرات حکومتی یا ۱۲۴ صنعت و معدن اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 4564720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha