پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۵۲

دادستان عمومی و انقلاب دامغان:

۳۳ هکتار اراضی ملی دامغان خلع ید شد

۳۳ هکتار اراضی ملی دامغان خلع ید شد

دامغان - دادستان عمومی و انقلاب دامغان گفت: در راستای حفاظت از انفال و سرمایه‌های ملی، طی سال جاری از ۳۳ هکتار اراضی ملی شهرستان خلع ید صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی گلی ظهر دوشنبه در آئین جشن درختکاری به میزبانی تالار همایش‌های الغدیر دامغان، ضمن بیان اینکه امروز باید از سرمایه‌های ارزشمند انفال به‌خوبی حفاظت کرد، افزود: در این راستا طی سال جاری ۳۲.۴ هکتار از اراضی ملی شهرستان حکم خلع ید دریافت کرده‌اند.

وی بابیان اینکه در دامغان دو واحد یگان حفاظتی در شهرهای امیرآباد و دیباج به‌عنوان ضابط خاص قضائی از اراضی ملی حراست می‌کنند، ابراز کرد: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون پرونده متخلفانی که اقدام به تخریب و قطع ۹ هزار و ۶۱۲ نهال و بوته کرده بودند در راستای تخلف از ماده ۴۲ و ۴۳ قانون منابع طبیعی به محاکم قضائی فراخوانده و پرونده آن‌ها مورد رسیدگی قرار گرفت.

دادستان دامغان تصریح کرد: بر اساس تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است و همه باید در این زمینه احساس مسئولیت کنند لذا درختکاری، حفاظت از منابع طبیعی و محیط‌زیست و جنگل‌ها برای ما یک وظیفه اسلامی، انقلابی، وجدانی و انسانی به حساب می‌آید.

گلی بر ضرورت فرهنگ سازی در راستای حفظ منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه بزرگ ملی تاکید کرد و گفت: درختان در ایجاد محیطی سالم نقش بسیار مهمی در زیستگاه انسان دارند و دمای هوا را کاهش داده و موجب صرفه‌جویی در انرژی می‌شوند و نیز در کاهش آلودگی صوتی و هوا به مثابه فیلتر عمل می‌کنند و بسیار منافع دیگر را به همراه دارد.

وی خاطرنشان کرد: محافظان طبیعت هزینه‌های بسیار بالایی با تلاش‌های مستمر با حداقل نیروی انسانی برای مدیریت ریزگردها در کویر جنوب دامغان انجام می‌دهند و با اقداماتی چون کاشت درختچه‌های تاغ نقش بسیار مهمی در جلوگیری از فرسایش خاک و کویرزایی دارند.

گلی تصریح کرد: البته دستگاه قضائی با حمایت قاطع خود از منابع طبیعی و محافظان آن، عزم خود را برای برخورد با متخلفان در عرصه‌های مختلف منابع طبیعی جرم کرده و به سختی برخورد خواهد کرد و در پاره‌ای از احکام سعی خواهد شد این افراد به کاشت چندین برابر درختان و درختچه‌های قطع شده و مراقبت از آن محکوم شوند.

دادستان عمومی و انقلاب دامغان گفت: البته باید به مانند سایر موارد نسبت به پیشگیری از وقوع جرم اقدام کرد چرا که تخریب طبیعت با مجازات افراد مرهم نمی‌شود زیرا از بین رفتن این سرمایه زمان و انرژی بسیار زیادی برای جایگزینی لازم دارد.

هفته منابع طبیعی از ۱۵ تا ۲۱ اسفند و شعار این هفته منابع طبیعی، بزرگ‌ترین سرمایه ملی نامگذاری شده است.

کد خبر 4565141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha