به گزارش خبرنگار مهر، دکتر احتشام فر ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تمامی مراکز درمانی خراسان رضوی در ایام نوروز برای ارائه خدمات به بیماران در آمادگی کامل هستند که نشانی این مراکز در پوسترها و مراکز پر تردد به مسافران اعلام خواهد شد.
وی تصریح کرد :۲۲۳ پایگاه اورژانس با هزار نیروی فنی و ۲۴۸ آمبولانس در طول جادهها و شهر آماده خدمت رسانی بوده و ۸ موتور آمبولانس نیز برای ارائه خدمت به بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
دبیر ستاد خدمات سفر نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ۷۰ داروخانه و ۶۳ آزمایشگاه شبانه روزی آماده خدمت رسانی به ساکنان خراسان رضوی و زائران هستند و با درخواست ۱۲۴ داروخانه دیگر برای فعالیت موافقت شده است.
احتشام فر گفت: برای تسریع در امداد رسانی به مجروحان حوادث خاص و غیر مترقبه ۴ بالگرد در شهرهای سبزوار، گناباد، نیشابور و مشهد در حالت آماده باش خواهند بود.
وی همچنین از آمادگی ۵۳ مرکز دیالیز در خراسان رضوی با ۶۹۳ تخت برای خدمت به بیماران دیالیزی خبر داد و گفت: دارالشفا حرم رضوی با تمام امکانات و یک بالگرد نیز به زائران حرم رضوی خدمت رسانی خواهد کرد.
دبیر ستاد خدمات سفر نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به بازرسیهای بهداشتی در ایام سال جدید بیان کرد: مانور سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند ماه با حضور ۱۸۰ تیم بهداشت محیط آغاز شده و بیش از ۱۰۰ اکیپ دامپزشکی برای نظارت بر کشتار دام و طیور آماده خدمت رسانی هستند.
نظر شما