پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ اسفند ۱۳۸۵، ۱۳:۰۸

/ بخشنامه جدید وزارت آموزش چین به دانشگاههای این کشور /

تشویق دانشجویان چینی به انجام طرح های خلاقانه / امکان انتخاب رشته های مورد علاقه توسط دانشجویان

تشویق دانشجویان چینی به انجام طرح های خلاقانه / امکان انتخاب رشته های مورد علاقه توسط دانشجویان

وزارت آموزش چین به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی این کشور دستور داد تا با کاهش رشته های از پیش تعیین شده به عنوان گزینه های محدود رشته های تحصیلی به دانشجویان مجال بیشتری برای انتخاب رشته های مورد علاقه خود بدهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این بخشنامه جدید به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی چین دستور داده است تا با فراهم آوردن محیطی بازتر برای انتخاب رشته انتخابی و نه از روی اجبار، موجبات نشان دادن قابلیت های خلاقانه و عملی از سوی دانشجویان را فراهم کنند.

این وزارت خانه همچنین دستور داده است تا موسسات آموزش عالی چین این فرصت را در اختیار دانشجویان چینی قرار دهند تا بررسی های گسترده اجتماعی بپردازند و در عین حال دانشجویان خود را به انجام پروژه های ابتکاری و خلاقانه تشویق کنند.

بر اساس گزارش شین هوا، در حال حاضر حدود 24/1 میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار در چین زندگی می کنند که پیش بینی می شود این رقم در سال 2007 رشد بیشتری پیدا کند.

کد خبر 456526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha