پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۵۷

ترامپ وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید کرد

ترامپ وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید کرد

آمریکا وضعیت اضطراری علیه ایران را بار دیگر و به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای از تمدید وضعیت اضطراری در رابطه با ایران تا یک سال دیگر خبر داد.

ترامپ در این بیانیه تاکید کرده که وضعیت اضطرار ملی در مورد ایران که در ابتدا در ۱۵ مارس ۱۹۹۵ تائید شد، همچنان لازم است تا یک سال دیگر ادامه یابد.

در بیانیه رئیس جمهور آمریکا گفته شده است که به موجب فرمان اجرایی شماره ۱۲۹۷۵ و با هدف مقابله با تهدیدات غیرمعمول ایران علیه منافع ملی و سیاست خارجی آمریکا، وضعیت اضطرار ملی تمدید می‌شود.

در این بیانیه، ترامپ همچنین به خروج آمریکا از برجام اشاره کرده و مدعی شده که ایران در حال اشاعه فعالیت‌های موشکی و مخرب در منطقه و حمایت از تروریست است.

فرمان اجرایی برقراری وضعیت اضطراری ملی درباره ایران هر ساله از سوی رؤسای جمهور آمریکا تمدید می‌شود و به رئیس جمهور آمریکا این اختیار را می‌دهد که اموال و دارایی‌های ایران را توقیف و بسیاری از تحریم‌ها علیه ایران را اعمال کند.

کد خبر 4566743

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۵
      0 0
      سلام. منبع انگلیسی این خبر را لطف می کنید به من معرفی کنید؟ ممنون