پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۴۲

استاندار سمنان تاکید کرد:

وحدت‌آفرینی مهم‌ترین وجه نمازجمعه/جنگ اقتصادی نیازمندمدیریت جهادی

وحدت‌آفرینی مهم‌ترین وجه نمازجمعه/جنگ اقتصادی نیازمندمدیریت جهادی

سمنان - استاندار سمنان بابیان اینکه مهم‌ترین وجه نماز جمعه وحدت‌آفرینی آن است، گفت: هیچ جریان سیاسی خاصی نمی‌تواند نماز جمعه را به‌سوی خود مصادره کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر بعدازظهر شنبه در گردهمایی ائمه جمعه استان سمنان به میزبانی سالن غدیر استانداری ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی نیوزلند که منجر به شهادت جمعی از مسلمانان شد، ابراز داشت: مهم‌ترین وجه نماز جمعه، وحدت‌آفرینی آن است لذا هیچ جریان سیاسی خاصی نمی‌تواند نماز جمعه را به‌سوی خود مصادره کند.

وی ضمن بیان اینکه مصلاهای نماز جمعه کارکرد پدافندی داشته و بدون تردید در مواقع بروز بحران و حوادث می‌تواند بسیار مؤثر باشند، اضافه کرد: ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم و باید مدیریت جهادی را در فائق آمدن بر این جنگ اعمال شود.

برنامه‌ریزی دشمن برای ایجاد اختلاف در ایران

استاندار سمنان بابیان اینکه دولت نهایت تلاش خود را کرد تا تخصیص‌ها کاهش پیدا نکند، ابراز داشت: حدود ۷۶ هزار پروژه نیمه تمام ملی و استانی در کشور وجود دارد که حداکثر ۶۴ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی برای این منظور مصوب شده است که بدون تردید پاسخگوی تمامی این پروژه‌ها نیست لذا باید این نکات را به مردم بازگو شود.

آشناگر بابیان اینکه تاکید بر ایجاد اختلاف در بین مردم از مواردی است که از سوی دشمنان برنامه‌ریزی‌شده، تصریح کرد: یکی از راهکارهای موفق دشمن، زیست در شکاف‌های قومی، مذهبی و ملیتی است که نباید اجازه دهیم بر این اختلافات تاکید شود.

وی بابیان اینکه عملیات پر حجم برای خالی کردن دل مردم و ایجاد فشار بر آن‌ها توسط غول‌های رسانه‌ای دنیا در حال انجام است، اضافه کرد: هیچ گاه اجازه نخواهیم داد که به هر دلیلی بین شهرستان‌ها، روستاها و بخش‌های ما اختلاف ایجاد شود چراکه در این صورت توسعه در آن منطقه به محاق می‌رود حفظ وحدت و همبستگی یکی از ضروریات توسعه استان است و همه باید نسبت به تحقق آن مساعدت کنیم.

تحقق حل مشکلات با تلاش مسئولان

استاندار سمنان بابیان اینکه ائمه جمعه، فرمانداران و نمایندگان مجلس باید با تعامل و همکاری مناسب در راستای توسعه منطقه خود گام بردارند، ابراز داشت: به این منظور فرمانداران از نقش و مسئولیت اجتماعی و محبوبیت ائمه جمعه می‌بایست در توسعه مناطق بهره‌مند شوند.

آشناگر بابیان اینکه از ائمه محترم جمعه درخواست می‌کنیم که اجازه ندهند برخی، فرماندهی جنگ اقتصادی را تخریب کنند، تصریح کرد: ائمه جمعه در توضیح مشکلات و نارسایی‌های جامعه به واقعیات‌های موجود جامعه نیز توجه کافی را داشته باشند.

وی بابیان اینکه اقدامات صورت گرفته در خصوص استمهال وام‌های کشاورزی پاسخگوی تمام نیازهای استان نیست، افزود: امیدواریم با تلاش همه مسئولان این مشکلات برطرف شود که باید گفت علیرغم داشتن نگاه سیاسی اما در نهایت هیچکدام وابسته به جریان خاصی نبوده و در مقابل مردم احساس مسئولیت می‌کنیم.

استاندار سمنان بابیان اینکه باید عدالت لازم در شبکه توزیع اقلام اساسی برای مردم اعمال شود، اضافه کرد: ذخایر استان در مورد اقلام اساسی در حد خوب و قابل قبولی است و مشکلی در تأمین آن‌ها نداریم.

کد خبر 4569282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha