پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان:

۲۹۱ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزا در گلستان پرداخت شد

۲۹۱ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزا در گلستان پرداخت شد

علی‌آبادکتول- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: در راستای تحقق تعهد ایجاد ۲۰ هزار شغل در گلستان ۲۹۱ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید مازندرانی عصر یکشنبه در سیزدهمین جلسه شورای اداری شهرستان علی‌آبادکتول اظهار کرد: سهم گلستان از ایجاد اشتغال کشور در سالجاری ۲۰ هزار شغل بود که در نخستین جلسه کارگروه اشتغال استاندار اعلام کرد تلاش می کنیم امسال ۳۰ هزار شغل ایجاد کنیم.

وی افزود: تاکنون ۲۹۱ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت در حوزه ایجاد اشتغال استان پرداخت شده و عملکرد ما ۱۷۹ درصد نسبت به سهمیه بیشتر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اینکه گلستان از استان های برتر کشور در جذب این تسهیلات است، ادامه داد: سهم شهرستان علی آباد کتول از این تسهیلات ۲۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان (حدود ۱۰ درصد از تسهیلات استان در این حوزه) بوده است که تا پایان سال به ۳۰ میلیارد تومان می رسد.

وی با این توضیح که با پرداخت حدود ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۴۴۲ پرونده در مجموع برای ۵۶۲ نفر در شهرستان اشتغال ایجاد شده است، متذکر شد: تسهیلات به تنهایی نمی تواند تضمین کننده اشتغال باشد بلکه نیازمند افزایش حمایت ها، توانمندسازی، بهبود فضای کسب و کار و … هستیم.

مازندرانی از اختصاص تسهیلات کم بهره از محل تبصره ۱۸ به استان در سفر رئیس جمهور به گلستان خبر داد و خاطرنشان کرد: به زودی ثبت نام برای دریافت این تسهیلات از طریق سایت بهین یاب آغاز می شود.

کد خبر 4570525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha