پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۵۶

رئیس جمهوری برزیل به آمریکا سفر کرد

رئیس جمهوری برزیل به آمریکا سفر کرد

مردی که از وی به ترامپ برزیل یاد می‌شود، برای دیدار با همتای آمریکایی و بحث و تبادل‌نظر پیرامون اوضاع ونزوئلا، به واشنگتن سفر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ژایر بولسونارو» رئیس‌جمهوری برزیل امروز دوشنبه در قالب اولین سفر بین‌المللی خود بعد از رسیدن به قدرت در ژانویه ۲۰۱۹، به واشنگتن سفر کرد تا با دونالد ترامپ همتای آمریکایی دیدار کند.

وی علاوه بر دیدار خصوصی که پشت درهای بسته با ترامپ خواهد داشت، با «لوئیس آلماگرو» دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی نیز دیدار می‌کند.

بنابر اعلام کاخ سفید، ترامپ و بولسونارو درباره تامین رفاه و امنیت نیم‌کره غربی بحث و تبادل نظر خواهند داشت.

گفتنی است بولسونارو که به احزاب راستگرا گرایش دارد و از وی به ترامپ برزیل یا ترامپ استوایی یاد می‌شود؛ در موضع‌گیری علیه ونزوئلا با رئیس‌جمهوری آمریکا همراه است.

کد خبر 4571078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha