پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ فروردین ۱۳۹۸، ۲۰:۳۳

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان خبر داد:

اعزام ۱۰ گروه از نیروهای سپاه ولیعصر(عج)خوزستان به مناطق سیل زده

اعزام ۱۰ گروه از نیروهای سپاه ولیعصر(عج)خوزستان به مناطق سیل زده

اهواز - معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از اعزام ۱۰ گروه از نیروهای سپاه ولیعصر(عج)خوزستان به مناطق سیل زده استان خبر داد.

سرهنگ میراحمدرضا حاجتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نیروهای سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در ۱۰ گروه تقسیم بندی شده و به ۱۰ نقطه استان خوزستان از جمعه سوسنگرد، بامدژ، رفیع، هویزه، کوت عبدالله و اهواز اعزام شدند تا با خدمات رسانی‌های لازم تلفات و خسارات‌ها را کاهش دهند.

وی افزود: همچنین در ۱۲ روستای بخش بامدژ که نسبت به سایر مناطق سطح آب بالاتر بود با همکاری فرمانداری، بخشداری، ملی حفاری، اداره برق و هلال احمر اقدامات خوبی صورت گرفت.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان تصریح کرد: کاهش تلفات انسانی و خسارت‌های احتمالی از اهداف اصلی بود اما متأسفانه بخش زراعی این مناطق از بین رفته و نگران آن هستند که دولت مطالبات آنها را مانند سال ۹۵ پرداخت نکند.

سرهنگ حاجتی ادامه داد: اکنون قول رئیس جمهوری را پذیرفتند و تمام دستگاه‌های ما از جمله نیروی دریایی سپاه با ۴۴ شناور در منطقه حضور دارند.

وی تأکید کرد: باید از نیروی دریایی سپاه که با بیش از ۷۰ نیروی غواص، سکانی و امکانات خاص خود پای کار هستند، تقدیر کنیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در پایان گفت: انتظار می‌رود امکانات بخش دولتی دوبرابر شود تا مردم و به ویژه کشاورزان مشکلات کمتری داشته باشند.

کد خبر 4579302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha