۱۲ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۳۸

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم:

آماده باش ۱۵۰ امدادگر هلال احمر قم برای مقابله با سیل احتمالی

آماده باش ۱۵۰ امدادگر هلال احمر قم برای مقابله با سیل احتمالی

قم- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم از آمادگی ۱۵۰ امدادگر و نجات‌گر جمعیت هلال احمر استان قم برای مقابله با سیل احتمالی در سطح این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد گلفشان اظهار کرد: به دنبال ادامه بارش‌ها و پیش بینی وقوع سیل احتمالی و طغیان رودخانه‌های بالا دست استان، ۱۵۰ امدادگر و نجاتگر جمعیت هلال احمر همراه با تجهیزات کامل به حالت آماده‌باش درآمدند.

وی با بیان اینکه با ادامه بارش شدید باران و افزایش سطح آب در روستاهای محدوده نیزار و سلفچگان، احتمال طغیان رودخانه‌ها چند برابر شده است، افزود: دو تیم ارزیاب به این مناطق اعزام شده‌اند تا ضمن هشدار به مردم برای دور شدن از مسیر رودخانه، شرایط را مورد سنجش و ارزیابی کامل قرار دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم از تقویت تیم‌های امدادی برای مقابله با سیل احتمالی در سطح استان خبر داد و گفت: در بخش کهک و نیزار تیم‌های امدادی اضافه و تجهیز شده‌اند تا در صورت بروز سیل احتمالی آماده ارائه خدمات باشند.

وی با تأکید بر آماده‌باش صد درصدی جمعیت هلال احمر در جعفریه و سلفچگان بیان کرد: ۳ تیم عملیاتی نجات در سیلاب نیز با تمام تجهیزات برای مقابله با سیلاب احتمالی در محل‌های مشخص شده مستقر شدند.

گلفشان تصریح کرد: تیم‌های عملیاتی هلال احمر و ۳۰ خودرو امدادی و ۱۹ پمپ آبکش به همراه تمام تجهیزات به جهت امدادرسانی در پی وقوع احتمالی سیل در نقاط مختلف استان، تا پایان بارندگی آماده‌باش هستند.

وی ضمن درخواست از مردم برای توجه به هشدارهای امدادی جهت حفظ ایمنی و جلوگیری از خسارات احتمالی توصیه کرد که مردم با کسب اطلاع از آخرین وضع هوا و مسیر سفر کنند و تا حد امکان از تردد در مناطقی که در مسیر و حاشیه رودخانه است خودداری نمایند.

گفتنی است: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی که از اواخر وقت دیروز در قم آغاز شد، همچنان در تمام نقاط استان ادامه دارد و بر این اساس احتمال طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها وجود دارد.

کد مطلب 4579803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha