ابوالفضل معبدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه با آغاز رسمی سفرهای نوروزی از ۲۶ اسفند سال گذشته تا ۱۲ فروردین امسال ۲۳ هزار نفر زائر و مسافر نوروزی در زائر سرای قمر بنی هاشم (ع) و حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان اسکان یافتند، ابراز کرد: این مکان تا کنون هر شب میزبان یک هزار نفر بوده است.
وی تصریح کرد: زائر سرای قمر بنی هاشم (ع) دامغان دارای ۱۸ سوئیت و ۱۲ اتاق است که غیر از اسکان مسافران در این اماکن هر شب ۳۵۰ نفر در چادرها مسافرتی و در محوطه زائر سرا استراحت کردند.
مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان خاطر نشان کرد: همچنین هر شب ورود ۶۵۰ دستگاه خودرو زائران و مسافران نوروزی به زائر سرای قمر بنی هاشم (ع) دامغان ثبت شده و در پارکینگ این مکان توقف کردند.
معبدی نژاد دامغان از اسکان هشت هزار نفر مسافر در مجموعه این حسینیه خبر داد و اظهار داشت: این تعداد مسافر از ۲۶ اسفند سال گذشته تا ۱۲ فروردین در حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان اسکان داده شدند.
وی یادآورشد: ۱۸ سوئیت زائرسرای قمر بنی هاشم (ع) با اعتبار ۴۸۰ میلیون تومان که از محل پرداخت تسهیلات اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان احداث شده است.
مدیر اجرایی حسینیه اعظم حضرت ابوالفضل (ع) دامغان، گفت: زائرسرای قمر بنی هاشم (ع) طی سال ۷۵ در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار احداث شده که در حال حاضر هفت هکتار آن فعال است.
نظر شما