پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ فروردین ۱۳۹۸، ۲۲:۵۸

آیت الله میرعمادی مطرح کرد:

مردم سیل‌زده آسیب عمیق روانی دیده‌اند/ اعزام روحانیون به مناطق

مردم سیل‌زده آسیب عمیق روانی دیده‌اند/ اعزام روحانیون به مناطق

خرم آباد-امام جمعه خرم آباد با تاکید بر وارد شدن آسیب عمیق روحی و روانی به مردم سیل زده اظهار داشت: در این راستا، مبلغان را در مراکز اسکان مستقر می کنیم، مسئولان هم به وعده های خود عمل کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد میرعمادی شامگاه چهارشنبه در ستاد مدیریت بحران لرستان با اشاره به اینکه مردم سیل زده دچار آسیب‌های عمیق روحی و روانی شده‌اند، اظهار داشت: ای کاش به جای این کلیپی که پخش شد، آن کلیپ یک دقیقه‌ای پخش می‌شد که خانمی نشسته است پشت بام منزل همسایه و به خانه‌اش نگاه می‌کند و به لری چه می‌گوید، اگر آن را ببینید درک می‌کنید مردم ما چه آسیبی دیدند.

وی با بیان اینکه راه حل جبران صدمات روحی و روانی را در دو کار می‌بینیم، تصریح کرد: یک اقدام، کار فرهنگی است که کار ماست، در این راستا اولاً اعزام مبلغ داریم به مناطق آسیب دیده، امروز هم یک تعدادی رفتند. مساجد را فعال کرده‌ایم.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه حتماً یک روحانی می‌فرستیم در مکان‌های اسکان باشد که از نظر روحی و روانی متخصص است و با مردم ارتباط برقرار می‌کند، افزود: الان گرم است و همه هم می آیند، مسئولان و شخصیت‌ها می آیند و خوب انجام می‌دهند و وعده می‌دهند؛ اگر می‌خواهیم صدمات روحی و روانی مردم جلوگیری شود به وعده‌ها عمل کنیم.

آیت الله میرعمادی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب پیشگیری از صدمات روحی و روانی مردم را به عنوان مهم‌ترین مسئله تاکید کردند، مسئولین به وعده‌های خود عمل کنند تا از آسیب روحی و روانی به مردم جلوگیری شود.

کد خبر 4581174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha