پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۲۸

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان خبر داد:

انجام ۱۴۳۱ مورد بازرسی از اصناف در گیلان/شناسایی۶۱۸ مورد تخلف

انجام ۱۴۳۱ مورد بازرسی از اصناف در گیلان/شناسایی۶۱۸ مورد تخلف

رشت- مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان با اشاره به انجام هزار و ۴۳۱ مورد بازرسی از اصناف در طرح گشت های نوروزی، گفت: در این مدت ۶۱۸ مورد تخلف صنفی شناسایی شد.

منصور انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انجام طرح گشت‌های نظارتی نوروزی از اصناف در دو مرحله از ۷ اسفند ماه سال گذشته تا ۱۵ فروردین امسال، اظهار کرد: در این مدت هزار و ۴۳۱ مورد بازرسی صنفی در کل استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد بازرسی ۶۱۸ مورد تخلف صنفی شناسایی شده است، گفت: برای ۲۴۰ مورد از این تخلفات در صحنه تشکیل پرونده شده و در ماه جاری به آنها رسیدگی می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان در ادامه گفت: مابقی تخلفات شناسایی شده با توجه به تخصصی بودن از سوی دستگاه‌های ذیربط رسیدگی و بعد از تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی برای رسیدگی ارسال می‌شود.

وی به تغییر رویکرد بازرسی‌ها در نوروز امسال اشاره و بیان کرد: امسال به جای رویکرد تدافعی به سمت رویکرد تهاجمی رروی آورده و دیگر منتظر تماس شهروندان برای اطلاع رسانی از انجام تخلف در اصناف مختلف نشده و خود به مراکزی که بیشتر مردم به آنها در ارتباط هستند مراجعه کردیم.

انصاری با بیان اینکه در این زمینه و برای هماهنگی بیشتر جلسات مختلفی با دستگاه‌ها مربوطه برگزار شد، تصریح کرد: در طول طرح گشت‌های نظارتی نوروزی بیشتر از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، هتل، رستوران، قالی شویی، مراکز عرضه اقلام ضروری مردم بازرسی شده است.

کد خبر 4583442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha