پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۷

معاون میراث فرهنگی استان مرکزی خبر داد؛

تخریب بخشی از بنای ثبت ملی شده دیگر در اراک/مرمت درگروتامین بودجه

تخریب بخشی از بنای ثبت ملی شده دیگر در اراک/مرمت درگروتامین بودجه

اراک- معاون اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: بخشی از کاروانسرای عباسی مربوط به دوره صفویه در اراک که به ثبت در فهرست آثار ملی رسیده، به دنبال بارش‌های اخیر تخریب شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کریمی با اعلام این خبر اظهار داشت: تجمیع آب به ستون‌های این کاروانسرا آسیب وارد کرده و موجب تخریب بنا شده، چراکه فردی که از این بنا استفاده شخصی دارد، نسبت به خروج آب باران از محوطه بنا اقدام نکرده و در نتیجه به اثر تاریخی خسارت وارد شده است.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی افزود: دو میلیارد ریال برای مرمت و رفع خطر اضطراری این کاروانسرای قدیمی اعتبار نیاز است تا شاکله بنا به حالت اولیه بازگردد.

کریمی افزود: بازسازی این اثر در فهرست برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی استان قرار گرفته است تا از ستاد ملی بحران اعتبار مرمت دریافت شود.

معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: کاروانسرای شاه عباسی در سال ۱۳۷۸ به شماره ۲۶۱۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

کد خبر 4587094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha