پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ فروردین ۱۳۹۸، ۹:۵۱

بانکها بیانیه مشترک دادند؛

بانکها طعم ناگوار محدودیت‌های ظالمانه و تحریم‌ها را چشیدند

بانکها طعم ناگوار محدودیت‌های ظالمانه و تحریم‌ها را چشیدند

بانکهای کشور با صدور بیانیه‌ای، با اشاره به اقدام ظالمانه آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اعلام کردند: بانکها پیش از هر گروه دیگری طعم ناگوار محدودیت‌ها را چشیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی بانک‌ها در بیانیه‌ای با اعلام حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی، نظام ارزشمند مقاومت متکی به مکتب الهی و ارزش‌های انسانی است که در برابر دشمنان صف کشیده مردم شریف ایران اسلامی از آرمان‌های خود با قدرت دفاع می‌کند. بی شک یکی از ارکان اصلی مقاومت در طول عمر با برکت نظام، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که به تعبیر امام راحل (ره) اگر «سپاه نبود، کشور هم نبود».

اکنون که رژیم مستبد آمریکای جهانخوار به عنوان دشمن قسم خورده این مرز و بوم، به دلیل شدت عصبانیت از ناکامی‌های متعدد در رسیدن به اهداف شوم خود، از آخرین تیرهای ترکش خویش استفاده کرده و با نابخردی تمام و زیر پا گذاشتن تمامی قوانین و مناسبات بین المللی نهاد رسمی و ارزشمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست جعلی و بی اعتبار تروریسم خود قرار داده است.

در این بیانیه آمده است، مدیران و کارکنان نظام بانکی کشور که بیش از پیش از بسیاری از سازمان‌ها، طعم ناگوار محدودیت‌های ظالمانه و تحریم‌ها را چشیده و علیرغم تمامی محدودیت‌های بین المللی تلاش کرده تا نقش گره گشایی از مسائل اقتصادی و گردش مالی کشور را با تمام توان ایفا کند، اقدام اخیر دولت و رژیم ستمگر آمریکا را محکوم کرده و حمایت کامل خود را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نقش مؤثر و سازنده آن در برقراری امنیت و آرامش کشور و منطقه اعلام داشته و مزید توفیقات فرماندهان و نیروهای ایثارگر سپاهی تحت فرماندهی مقام معظم رهبری و فرمانده معزز کل قوا را از خداوند متعال خواستار است.

کد خبر 4587493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha