به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرماندهی نیروی انتظامی استان کردستان، سردار علی آزادی اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان سروآباد در راستای طرح عملیاتی مبارزه با قاچاق کالا موفق به شناسایی محل دپو کالای قاچاق در یکی از مناطق روستایی شهرستان شدند.
وی افزود: با هماهنگی مراجع قضائی و در بازرسی از محل مورد نظر ۵۰ دستگاه تلویزیون رنگی ال ای دی و ۴۲۰ کیلوگرم مغز گردو خارجی کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه، کارشناسان ارزش این مقدار کالای قاچاق را بیش از هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند، ادامه داد: در این عملیات یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.
سردار آزادی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده قاچاق کالا و اقلام ممنوعه مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.
نظر شما