پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۳۷

رئیس اتاق بازرگانی سمنان:

استان سمنان ۱۲۰۰ شرکت پیمانکاری دارد

استان سمنان ۱۲۰۰ شرکت پیمانکاری دارد

سمنان - رئیس اتاق بازرگانی سمنان گفت: یک هزار و ۲۰۰ شرکت پیمانکاری و خدمات فنی و مهندسی در استان ثبت شده و مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جمعه‌ای ظهر پنج شنبه در نشستی با انجمن پیمانکاران استان سمنان به میزبانی اتاق سمنان، با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ شرکت پیمانکاری در استان وجود دارد، ابراز کرد: تشکیل کمیسیون «احداث و خدمات فنی و مهندسی» در اتاق بازرگانی یکی از ضرورت‌هایی محسوب می‌شود که پیشنهاد آن ارائه شده است.

وی افزود: کمیسیون‌ها بازوی فکری و توانمند اتاق‌های بازرگانی هستند، لذا با عنایت به اینکه انجمن پیمانکاران توانمندی‌های بسیار بالایی دارند، می‌توانند با تشکیل این کمیسیون در سطح ملی هم تأثیرگذاری مناسب را داشته باشند.

عضو هیئت رئیسه انجمن پیمانکاران استان سمنان نیز در این نشست گفت: اکثر پروژه‌های دولتی تعطیل و نیمه تعطیل هستند تا آنجا که پیمانکاران مطالبات بسیار زیادی از دولت دارند.

اسکندری ادامه داد: دولت به گونه‌ای سیاست گذاری کند تا سرمایه گذاران و علی الخصوص پیمانکاران جذب پروژه‌ها شوند تا بتوانند اشتغال مولد را حفظ کند از سوی دیگر نیز باید گفت عمر مفید یک ساختمان ۳۰ سال است ولی متأسفانه در پروژه‌های دولتی معدل و زمان ساخت یک بنا ۱۱ سال به طول می‌انجامد، به طوری که یک سوم عمر ساختمان صرف زمان ساخت ساز می‌شود.

ذوالفقار خانی رئیس انجمن پیمانکاران استان سمنان نیز گفت: هدف انجمن صدور خدمات فنی و مهندسی است تا آنجا که اولویت ما تعامل و همکاری با اتاق بازرگانی در جذب پروژه‌های بین المللی محسوب می‌شود.

کد خبر 4588042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha