به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «عمر زین العابدین» رئیس کمیته سیاسی نظامی سودان امروز در کنفرانس خبری خود تاکید کرد: دولت آتی یک دولت کاملاً غیر نظامی خواهد بود. ما هرگز چیزی را به مردم دیکته نمیکنیم و میخواهیم شرایطی را برای مدیریت مسالمت آمیز گفتگوها به وجود آوریم.
وی در ادامه افزود: شورای نظامی دربرگیرنده رئیس پلیس، رئیس سرویس امنیتی و فرمانده نیروهای حمایت سریع است. ما هیچ طمعی برای به دست گرفتن قدرت نداریم.
عمر زین العابدین تاکید کرد: ما هیچ راه کاری ارائه نکرده ایم و راه کارها برآمده از معترضان است. ما با نظامهای سیاسی برای زمینه سازی گفتگوها، رایزنی خواهیم کرد.
وی افزود: مدت زمانی که شورای نظامی تعیین کرده یعنی ۲ سال یک زمان حداکثری است و اگر طی یک ماه همه امور بدون آشوب و تنش پیش برود ممکن است دوره شورای نظامی نیز پایان یابد. دولت آتی یک دولت کاملاً غیر نظامی خواهد بود. شورای نظامی در دولت آتی اختیار وزارت دفاع و کشور را به عهده خواهد داشت.
عمر زین العابدین تاکید کرد: ما عمر البشیر را تحویل کشورهای خارجی نخواهیم داد اما وی را در داخل سودان محاکمه میکنیم چرا که این مسأله جزو ارزشهای اخلاقی ما است.
وی در خصوص کودتای نظامی در سودان گفت: ما دست به کودتای نظامی نزده ایم بلکه بنا به درخواست ملت سودان اقدام کردیم.
نظر شما