به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب یزدان پناه اظهار کرد: وقوع سیل و بارندگیهای ماه جاری سبب بروز خسارتهایی به تأسیسات گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی استان شد.
یزدان پناه میزان آسیبهای وارد شده به تأسیسات گردشگری استان را بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برشمرد و افزود: همچنین بیش از یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان نیز به حوزه میراث فرهنگی، خسارت وارد شده است.
وی عنوان کرد: میزان خسارتهای احصا شده در حوزه صنایع دستی که غالباً مربوط به کارگاههای صنایع دستی و منازل فعالان این حوزه بود، سه میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان است.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان شمالی با اشاره به آبگرفتگی محوطه مجموعه تاریخی مفخم بر اثر بارندگی هفته گذشته در بجنورد، تصریح کرد: این آبگرفتگی به سرعت تخلیه و رفع شد و آسیب چندانی متوجه این بنای تاریخی نشد.
یزدان پناه اعلام کرد: در مجموع ۶.۵ میلیارد تومان به تأسیسات گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی این استان خسارت وارد شده است.
نظر شما