به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین نقوی حسینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی، گفت: پیش از عید حدود ۲۰۰ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور نامه نوشتند و درخواست کردند که قیمت تضمینی گندم حداقل دو هزار تومان تعیین شود اما دولت به این نامه توجهی نکرد و قیمت خرید تضمینی گندم را ۱۷۰۰ تومان تعیین کرد.
وی افزود: این مسئله مربوط به منافع ملی کشور است و ما باید تضمینهای لازم را برای تأمین کالاهای اساسی مردم به ویژه نان و آرد برای سال آینده به آنها دهیم.
نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد: متأسفانه بخشی از گندم زارها و کشتزارهای ما براثر سیل آسیب دیده است و همچنین سلفخرها به کشاورزان پیشنهاد میکنند گندمشان را با قیمت کیلویی ۲۲۰۰ تا ۳,۵۰۰ تومان به آنان بفروشند.
نقوی حسینی خاطرنشان کرد: شاید کشاورزان اختلاف ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومانی در قیمت را تحمل کنند و گندم خود را به دولت دهند اما زمانی که قرار است گندم آنان با قیمتهایی چون کیلویی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ پیش خرید شود، ترجیح میدهند گندم را به دلالان بفروشند.
وی افزود: دولت باید به این مسئله توجه کند و در غیر این صورت باید سال آینده با قیمت بیشتر از ۳,۵۰۰ تومان همین گندم را از دلالان خریداری کرده و یا وارد کند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: لازم است هیئت رئیسه مجلس و کمیسیون کشاورزی این مسئله را مورد بررسی قرار دهند.
مسعود پزشکیان که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به این تذکر خطاب به امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور، گفت: لازم است این دغدغه مهم درباره قیمت گندم و همچنین مشکل پیش آمده در دولت منعکس شود تا دولت مردان به آن توجه کنند.
نظر شما