پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۲۰

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران:

کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده مستمرباشد/ لزوم تامین مسکن ولوازم خانه

کمک‌رسانی به مناطق سیل‌زده مستمرباشد/ لزوم تامین مسکن ولوازم خانه

خرم‌آباد- نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران، بر ضرورت کمک‌رسانی مستمر به مناطق سیل‌زده و تامین مسکن و لوازم خانه مردم تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی در بازدید از مناطق سیل زده لرستان با تاکید بر اینکه ملت ایران همواره هوشیار بوده اند و در صحنه‌های مختلف احساس مسئولیت کرده اند، اظهار داشت: به طور حتم امداد رسانی و کمک به سیل زدگان تداوم خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات تا زمانی که خانه‌های مردم ساخته شود ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: تا مردم در خانه‌هایشان با امکانات لازم مستقر می‌شوند مسئولان و سپاه در کنار آنها خواهند بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در ادامه سخنان خود با اشاره به سیل محبت، روحیه فداکاری، ایثارگری و همدردی از سراسر کشور نسبت به مردم سیل زده، گفت: آنچه که مهم بوده این امر احساسی نبوده و کار و تلاش در این رابطه ادامه داشته باشد تا مردم به حالت عادی زندگی خود برگردند.

حجت الاسلام صادقی در ادامه با تاکید بر لزوم توزیع صحیح کمک‌های ارسالی بین سیل زدگان، تصریح کرد: در این راستا از گروه‌های جهادی، خیرین و مردم درخواست داریم که اجازه دهند مدیریت توزیع کمک‌های ارسالی بر عهده مسئولان باشد تا با این امر عدالت در توزیع نیز رعایت شود.

وی با بیان اینکه در بازدیدی که از مناطق سیل زده داشتیم، مشاهد شد که کار پاکسازی خیابان‌ها، کوچه‌ها و خانه‌ها انجام گرفته است، افزود: در ادامه نیازمند اقدامات دراز مدت در این مناطق هستیم و نیاز بوده که مسئولان با تدبیر لازم مشکل مسکن و وسایل زندگی مردم را حل کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه کارهایی صورت گرفته اما باید این اقدامات نظم لازم را بگیرد، بیان داشت: مردم نیز نگران نباشند، چرا که مسئولان برای تأمین مسکن و امکانات زندگی آنها تدبیر کرده اند.

کد خبر 4590440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha