پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ فروردین ۱۳۹۸، ۹:۱۳

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان:

کمیته امداد۲۷۵میلیاردتومان برای نیازمندان کردستانی هزینه کرده است

کمیته امداد۲۷۵میلیاردتومان برای نیازمندان کردستانی هزینه کرده است

سنندج - مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: این نهاد مردمی با حمایت های مردم خیر کردستانی ۲۷۵ میلیارد تومان در قالب خدمات مختلف برای نیازمندان در سال ۹۷ هزینه کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرسول شیخی زاده شامگاه یکشنبه در دیدار مدیران کمیته امداد استان با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار داشت: در سال ۹۷ این نهاد ۲۷۵ میلیارد تومان در قالب خدمات مختلف برای نیازمندان کردستانی هزینه کرده است و شاهد تحقق و عملکرد چشم گیر در همه سرفصل‌های خدمات بوده‌ایم.

وی افزود: پرداخت ۱۴۷ میلیارد تومان کمک معیشت و مستمری برای ۵۸ هزار خانوار بخشی از خدمات کمیته امداد کردستان در سال ۹۷ بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با بیان اینکه ۱۱ میلیارد تومان در بخش تأمین مسکن مددجویان این استان نیز هزینه شده، ادامه داد: ساخت و خرید ۲۵۰ واحد مسکونی و تعمیر و بازسازی ۹۳۰ واحد در بخش مسکن مددجویان صورت گرفته است.

شیخی زاده یادآور شد: بر اساس تفاهم نامه با سپاه، ساخت ۲۵۰ واحد مسکن روستایی نیز در سال ۹۷ شروع شد و ۱۱۰ واحد آن در دهه فجر تحویل داده شد و برنامه ریزی شده است این تعداد مسکن در شش ماهه نخست امسال به ۵۰۰ واحد برسد.

وی بیان کرد: در زمینه ایجاد اشتغال برای نیازمندان ۷۶ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده که منجر به ایجاد سه هزار و ۶۲۰ فرصت شغلی شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با بیان اینکه کمک به تأمین دو هزار و ۸۰۰ فقره جهیزیه و کمک هزینه ازدواج، کمک به درمان ۷۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج و پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی پنج هزار و ۶۰۰ مددجو از خدمات کمیته امداد کردستان در سال ۹۷ است، گفت: کمک به رفع سو تغذیه هزار و ۹۰۰ کودک زیر پنج سال نیز توسط این نهاد صورت گرفته است.

شیخی زاده اظهار داشت: پرداخت کمک هزینه تحصیلی به هشت هزار و ۵۰۰ دانش آموز و دانشجو و اجرای برنامه‌های آموزشی، فرهنگی، اردویی و تربیتی برای ۲۶ هزار مددجو در سال ۹۷ صورت گرفته است.

وی افزود: در زمینه کمک‌های مردمی، خیران و نیکوکاران ۱۳ میلیارد تومان برای کودکان یتیم و محسنین و در بخش صدقات دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در بخش زکات نیز ۲۰ میلیارد تومان از طریق این نهاد به نیازمندان کردستانی کمک کرده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان ادامه داد: رشد کمک‌های مردمی و تحقق همه سرفصل‌های خدمات این نهاد نشان دهنده افزایش اعتماد عمومی و بر خلاف همه تبلیغات منفی علیه کمیته امداد توسط برخی گروه‌های معاند بود.

شیخی زاده در پایان تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمات در کمترین و سریع‌ترین زمان را از اهم وظایف و مسائل مورد توجه کمیته امداد عنوان کرد و یادآور شد: امید است در سال جاری شاهد خدمات بیش از پیش برای قشر محروم و ضعیف جامعه باشیم.

کد خبر 4591079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha