پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۳۹۸، ۴:۲۸

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ ارتش پیاده کردستان:

سپاه و ارتش بازوهای کشور برای رسیدن به اقتدار بیشتر هستند

سپاه و ارتش بازوهای کشور برای رسیدن به اقتدار بیشتر هستند

سنندج - فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ ارتش پیاده کردستان گفت: وجود سپاه و ارتش کشور را در برابر تهدیدات دشمنان محافظت کرده است و باعث اقتدار بیشتر کشور می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سعید اثنی‌عشری شامگاه سه شنبه در نشست با خبرنگاران در سنندج، افزود: ارتش همیشه پشتیبان سپاه است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری هر جایی که ارتش نیاز باشد حضور پیدا می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدام اخیر آمریکا مبنی بر قرار دادن نام سپاه پاسداران ایران در لیست گروه‌های تروریستی، ادامه داد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند هر جایی که احساس کردید دشمن از دست شما ناراحت است بدانید که شما در آنجا دارید خوب عمل می‌کنید پس اگر امروز دشمن از دست سپاه ناراحت است به واسطه اقتدار و عملکرد خوب سپاه است.

وی با بیان اینکه مردم یاری و کمک به مردم از وظایف ارتش است، یادآور شد: لشکر ۲۸ پیاده کردستان با استفاده از ماشین آلات مکانیکی و ارسال مواد غذایی در حال کمک رسانی در مناطق سیل زده لرستان است.

امیر اثنی‌عشری با اشاره به اینکه ارتش یکی از محبوب‌ترین سازمان‌های کشور است، افزود: ما فکرمی کنیم وظیفه ارتش مشخص است و در بحث دیگر وارد نمی‌شویم و ارتش در طول این ۴۰ سال خدمت صادقانه انجام داده و این موضوع باعث محبوبیت ارتش در میان مردم شده است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ ارتش پیاده کردستان با اشاره به برنامه‌های هفته ارتش، گفت: از روز ۲۱ فرودین ماه این برنامه‌ها آغاز شده و ۲۹ فروردین که روز ارتش و افتخارآفرینی‌های نیروی زمینی است رژه روز ارتش در سنندج برگزار می‌شود و هدف از برگزاری این رژه نمایش اقتدار، صلابت و قدرت ارتش است.

کد خبر 4592654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha