پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۵۲

بعد از گذشت ۷ سال؛

بازی خداحافظی وحید شمسایی از تیم ملی ایران امسال برگزار می‌شود؟

بازی خداحافظی وحید شمسایی از تیم ملی ایران امسال برگزار می‌شود؟

باوجود اینکه نزدیک به هفت سال از آخرین بازی وحید شمسایی با پیراهن تیم ملی فوتسال می‌گذرد، کمیته فوتسال قصد دارد یک بازی خداحافظی برای کاپیتان پیشین ایران برگزار کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین باری که وحید شمسایی برای تیم ملی فوتسال ایران به میدان رفت، دیدار رده بندی جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۲ بود. ایران در آن مسابقه با ۴ گل استرالیا را شکست داد که اتفاقاً یکی از گل‌های آن بازی را وحید شمسایی به ثمر رساند.

بعد از آن مسابقات، شمسایی دیگر به تیم ملی دعوت نشد ولی یکی از سوالات مشترک خبرنگاران از سرمربیان تیم ملی در هفت سال گذشته چرایی این موضوع بوده است. علی صانعی، خسوس کاندلاس و سیدمحمد ناظم الشریعه سه سرمربی تیم ملی از آن زمان بوده اند.

با بالا رفتن سن شمسایی پروسه بازگشت رسمی او به تیم ملی به تدریج کمرنگ و کمرنگ‌تر شد اما برگزاری یک بازی خداحافظی برای کاپیتان پیشین تیم ملی یکی از دغدغه‌های عملی نشده مسئولان فوتسال ایران بوده است.

هرچند کمیته فوتسال هنوز هم برنامه مشخص و رسمی برای برگزاری این بازی ندارد اما به نظر می‌رسد پیش بینی‌هایی در این خصوص صورت گرفته است و شاید این بازی بالاخره در سال ۱۳۹۸ برگزار شود!

داود پرهیزکار سرپرست کمیته فوتسال در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به این سوال که آیا برای خداحافظی شمسایی بازی خاصی در نظر گرفته شده است؟ گفت: دنبال این موضوع هستیم اما باید ساز و کار برگزاری این بازی را فراهم کرد طوری که به برنامه‌ها و اردوهای تیم ملی لطمه نخورد.

شمسایی به دلیل انحلال تیم تأسیسات دریایی، در فصل گذشته لیگ برتر فوتسال بازی نکرد و کار مربیگری انجام نداد. او در حال حاضر یکی از اعضای کمیته فنی و توسعه است و در مدیریت در فوتسال را هم تجربه می‌کند.

کد خبر 4592871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha