به گزارش خبرنگار مهر، علی وقفچی شامگاه دوشنبه در نشست خبری در محل دفتر نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در ۱۱ ماهه سال گذشته شاهد درآمد مازاد استان بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان بودیم، افزود: در همین راستا رایزنیهای لازم برای بازگشت درآمد مازاد استان انجام شده است.
وی با اشاره به حوادث تلخی که به واسطه وقوع سیل در برخی از استانهای کشور رخ داد، از عملکرد نه چندان مطلوب دستگاههای مختلف در حوزه پیشگیری گله کرد و ادامه داد: یکی از این موارد، موضوع مهم تملک، تصاحب و ساخت و سازهای غیرمجاز در بستر رودخانهها و مکانهای پرخطر است که متأسفانه ممانعتهای لازم در این خصوص انجام نشده و امروز شاهد بروز این مشکلات به واسطه عدم پیشگیریها در این زمینه است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه در سیل اخیر به عینه دیدیم که مدیریت مهار آب سدها در بالادست باید بهتر از اینها انجام میشد، تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که امروز بیش از هر زمان دیگری مشهود است، بحث اعطای تسهیلات به افرادی است که در سیل اخیر دچار خسارت شدهاند، با توجه به اینکه برخی از این افراد هیچ منبع درآمدی ندارند، از این رو باید راهکارهای لازم در خصوص تضامین تسهیلات پرداخت شده، اندیشیده شود.
وقفچی در ادامه، یکی از دغدغهها و نارضایتیهای عمومی در برهه کنونی را عدم تناسب درآمد مردم با میزان افزایش قیمتها است، اظهار کرد: متأسفانه نبود این تناسب در برهه کنونی، مردم را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است و اعتقاد راسخ به این مهم داریم که وضعیت کنونی نباید تداوم داشته باشد و باید در کوتاهترین زمان ممکن مدیریتهای لازم در این خصوص صورت گیرد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی همچنین ضمن ابراز مخالفت با چند نرخی شدن ارز، یادآور شد: معتقدیم اگر قرار است ارزی اختصاص داده شود، این مهم باید در مورد تولیدکننده باشد؛ چرا که اختصاص ارز ۴۰۰۰ تومانی به واردکننده، باعث میشود که تولیدکننده انگیزه خود را برای ادامه رقابت در این عرصه از دست بدهد.
وقف چی خطاب به نمایندگان مجلس با بیان اینکه امروز باید اهتمام به موضوعات مهمی چون اختلاف طبقاتی، اشتغال جوانان، حاشیهنشینی، عدالت اجتماعی و … در رأس همه امور قرار گیرد، افزود: یکی از پیشنهاداتی که در خصوص مدیریت منابع کشور داده شده، موضوع اعطای کارت اعتباری به جای پول نقد در خصوص یارانهها است؛ چرا که معتقدیم با این کار میتوانیم مدیریت منابع را به دست خود مردم بسپاریم.
وی با اشاره به اینکه امروز با تیغ دو لبهای به نام صادرات و تأمین مایحتاج داخلی مواجه هستیم، تصریح کرد: یکی از دلایلی که امروز با این مشکل مواجه هستیم، نبود آمار کاربردی و اطلاعاتی که بتواند میزان تولید داخل و صادرات را در اختیارمان قرار دهد، است. امروز فرصت خوب صادراتی برای کشور فراهم شده است اما از طرفی این ظرفیت تولید به حدی نیست که بتواند برای مصرف داخلی کافی باشد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بیشتر مشکلات امروز کشور را از چشم مجلس میدانیم، اظهار کرد: مجلس جایگاه واقعی خود را ندارد. برای انتخاب یک نماینده باید مواردی از جمله رفتار فرد با مردم پیش از انتخابات، عرق منطقهای داشتن و میزان درآمد او را بررسی کرد. تا زمانی که مجلس نمایندگان پاکدست، با دانش و شجاع نداشته باشد، مشکلات حل نمیشود.
وقف چی با بیان اینکه یکی از مهمترین ظرفیتهای ایجاد اشتغال که در برهه کنونی مغفول مانده، عرصه صنایعدستی است، ادامه داد: نمونه بارز این بیتوجهیها در زمینه فرش است؛ چرا که تولید فرش بیش از ۱.۵ میلیون نفر اشتغالزایی دارد، این در حالی است که بیشترین تمرکز ایجاد اشتغال در سایر حوزهها از جمله صنعت خودروسازی است، لذا معتقدیم باید زمینههای حمایت از صادرات فرش فراهم شود.
نظر شما