پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۵۶

خطیب نماز جمعه شادگان:

معلم و کارگر دو قشر تاثیر گذار درجامعه هستند

معلم و کارگر دو قشر تاثیر گذار درجامعه هستند

شادگان- خطیب جمعه شهرستان شادگان گفت: معلم وکارگر، دوقشر از تاثیر گذار ترین قشرهای جامعه اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین سید مجید شرفی ظهر امروز جمعه در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه شادگان که در محل مسجد حضرت امیرالمومنین (ع) این شهر برگزار شد، با توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی و دوری از گناه و معصیت اظهار کرد: یکی از راه‌های اصلی دستیابی به سعادت واقعی در رعایت تقوای الهی است.

وی با اشاره به فرا رسیدن آغاز دهه تکریم و غبارروبی مساجد، افزود: غبارروبی مساجد یکی از سنت‌های حسنه‌ای است که هر ساله در دهه آخر ماه شعبان اجرا می‌شود که این مهم با هدف آماده‌سازی خانه‌های خدا برای میهمانان خدا و استقبال از ماه مبارک رمضان است.

خطیب جمعه شادگان با بیان اینکه مساجد با تزریق معنویت به جامعه ایمان و اخلاق را در میان مردم افزایش می‌دهد، گفت: دهه تکریم و غبارروبی منجر به گسترش معنویت در جامعه می‌شود.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های خود با اشاره به روز شوراها و آغاز هفته شهر و شهروندی از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستاهای این شهرستان خواست برای پیگیری و حل مشکلات مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام شرفی در فراز دیگری از خطبه‌های خود با اشاره به روز ۱۱ اردیبهشت روز کار و کارگر، گفت: بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام (ص) ما را به این امر وا می‌دارد تا در راستای رفع مشکلات و معضلات آنان تلاش دوچندان داشته باشیم.

وی با اشاره به نقش مهم کارگران در رشد و توسعه اقتصادی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر رفع مشکلات کارآفرینان و کارگران دارند و همه مسؤولان باید برای رفع این مشکلات تلاش کنند.

خطیب جمعه شادگان در ادامه خطبه‌های خود با اشاره به ۱۲ اردیبهشت روز معلم افزود: معلمان شمع فروزان جامعه و دوستداران علم و مظهر اسم تعالی هستند.

وی ضمن تجلیل از جایگاه معلمان در عرصه نظام تعلیم و تربیت، گفت: معلمان دلسوز و زحمتکش در انسان سازی و تربیت نسل آینده مسؤولیت بزرگ و حساسی دارند.

حجت الاسلام شرفی در پایان خطبه‌های خود گفت: شهید مطهری با تقدیم خون خود باعث به ثمر رسیدن اهداف نظام جمهوری اسلامی شد و معلمان باید با ادامه راه این شهید سرافراز، دشمن را در دستیابی به اهداف شبیخون فرهنگی اش ناکام گذارند.

کد خبر 4600571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha