پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴

با حضور ۲۲۱۵ دانش آموز؛

مرحله استانی مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان قم برگزار می‌شود

مرحله استانی مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان قم برگزار می‌شود

قم- معاون فرهنگی و تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان قم از برگزاری مرحله استانی مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان با حضور ۲ هزار و ۲۱۵ دانش آموز قمی خبر داد.

ناصر حمزه‌ای در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: سی و هفتمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان با حضور ۴۶ هزار و ۵۲۵ دانش آموز در مرحله آموزشگاه در رشته‌های مختلف سرود، نمایش، هنرهای دستی، هنرهای تجسمی، ساخت فیلم کوتاه، عکاسی، فرش و خوشنویسی در قم برگزار می‌شود.

وی گفت: پس از انجام مرحله داوری در مرحله ناحیه آثار گروه‌های انفرادی به تهران ارسال شده است و اکنون در مرحله استانی مسابقات فرهنگی و هنری سرود و نمایش به مدت پنج روز در اردوگاه پانزده خرداد در حال برگزاری است.

معاون فرهنگی و تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان قم عنوان کرد: ۲ هزار و ۲۱۵ دانش آموز در رشته‌های سرود و نمایش در مرحله استانی حضور یافته‌اند که در بخش پسران شامل ۲۲ گروه و در بخش دختران شامل ۳۰ گروه و در بخش نمایش دختران شامل ۲۸ گروه و در بخش پسران شامل ۲۴ گروه می‌شود.

وی ادامه داد: پس از ارزشیابی نهایی گروه‌های برتر در دوره ابتدایی به مرحله کشوری اعزام نمی‌شوند اما گروه‌های برتر متوسطه اول و متوسطه دوم به رقابت‌های کشوری در تهران و نیشابور اعزام می‌شوند.

حمزه‌ای با بیان اینکه چهار گروه سرود و چهار گروه نمایش به مرحله کشوری اعزام می‌شوند، افزود: ۲ گروه سرود و ۲ گروه نمایش پس از شناسایی تهران در رقابت‌های کشوری حضور می‌یابند.

وی بیان کرد: سال گذشته در بخش سرود همگانی ۲۰ رتبه کشوری کسب شد، همچنین در بخش نمایش عروسکی و نمایش صحنه ۲ نمایش رتبه‌های اول و دوم کشور را کسب کردند.

کد خبر 4604591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha