پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۹

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

گام های چهل سال دوم انقلاب عملیاتی برداشته شود

گام های چهل سال دوم انقلاب عملیاتی برداشته شود

بیرجند- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: برای گام دوم انقلاب باید تمامی مسائل و گام‌ها جنبه عملی پیدا کند یعنی وقتی نظام توحیدی است تمام کارها توحیدی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست با ائمه جمعه خراسان جنوبی بیان کرد: در سال جدید باید نسبت به گام دوم انقلاب که همان مسیر توحید است، قدم‌های اساسی و اصولی برداشته شود.

وی با بیان اینکه بحث توحید و تکفیر باید جایگاه اصلی‌اش را پیدا کند در صورتی که اکنون مغفول مانده است، افزود: در حال حاضر توحید و تکفیر بازی با الفاظ است.

آیت الله عبادی با بیان اینکه توحید استعماری موجب قتل می‌شود، افزود: توحید در جامعه اسلامی و بیانات شهید مطهری منشأ وحدت است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه توسل به غیر خدا شرک است، اظهار کرد: در طول پرستش پروردگار هیچ چیزی شرک نیست.

آیت الله عبادی با بیان اینکه امروز جامعه بیمار بشری به همان «قولو لا اله الله تفلحون» نیاز دارد، گفت: آیت الله شهدی مطهری به حق الیقین و توحید رسیده است.

وی ادامه داد: اینکه استکبار ابتدا مغز مطهری را هدف می‌گیرد به دلیل شخصیت وی است چراکه دشمن کارشناسی عمل می‌کند اما ما غفلت می‌کنیم.

آیت الله عبادی بیان کرد: برای گام دوم انقلاب باید تمامی مسائل و گام‌ها جنبه عملی پیدا کند یعنی وقتی نظام توحیدی است تمام کارها توحیدی باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه آفت درونی و بیرونی موجب شده که هر دولت تغییر کند، گفت: توصیه رهبری بوده که سیاست‌های نظام را تغییر ندهید اما هر دولت با یک حزب و روزنامه می‌آید.

وی بیان کرد: وقتی مردم در تنگای فقر قرار گیرند و کارهای فرهنگی سر از کارهای مبتذل درآورد، به معنای کافر کردن مردم است.

آیت الله عبادی با بیان اینکه در چهل سال دوم دولتی باید باشد که بتواند جامعه اسلامی را تربیت کند، افزود: همچنین باید دولتی به وجود آید که جامعه را به شکل عملی موحد بارآورد.

کد خبر 4605656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha