پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۵

امام جمعه قزوین:

رسانه ها ضعف دولتمردان در حل مشکلات مردم را جبران کنند

رسانه ها ضعف دولتمردان در حل مشکلات مردم را جبران کنند

قزوین- نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: رسانه های متعهد باید پناهگاه و صدای مردم باشند و ضعف مدیران در بی توجهی به حل مشکلات مردم را جبران کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه اخلاق و رسانه با شرح خطبه متقین ظهر چهارشنبه با حضور خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها در دفتر آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین برگزار شد.

آیت الله عبدالکریم عابدینی در این جلسه با اشاره به نادیده گرفته شدن حقوق بشر در دنیای استکباری امروز اظهار داشت: اعدام ۳۷ نفر مظلومی که توسط عربستان گردن زده شدند اما دنیای رسانه و ظلم و ستم در برابر مظلومیت انها سکوت کرد و این ترور دولتی با حمایت آمریکا در سکوت خبری برگزار شد که نگاه حقوق بشری استکبار را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: طلبه جوان بسیار ساده و بیگناهی که توسط یک جنایت کار به شهادت رسید از همین نگاه غربی تأثیر گرفته که خوی ددمنشی خود را اینگونه نشان می‌دهد و این حوادث مسئولیت روحانیت و رسانه‌ها در اطلاع رسانی و روشنگری سنگین می‌کند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تصریح کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و بهار قرآن هستیم و باید از این فرصت برای خودسازی و عبادت استفاده کنیم و به خدا نزدیک شویم.

عابدینی یادآور شد: رمضان در واقع بهار قرآن است و باران رحمت خدا در این ماه باریدن می‌گیرد و کسی که شخصیت انسانی اش زنده هست دراین ایام می‌تواند از لطف الهی برخوردار شود.

وی افزود: قرآن ظرفیت تأثیر گذاری بالایی دارد و محبت امیر مؤمنان با قرآن یک حکمت دارد که علی (ع) حکیم است
و اگر این حکمت بر کوه اصابت کند آن را متلاشی می‌کند و ماه رمضان بهترین فرصت برای رسیدن به حکمت است که خداوند به هر کس اراده کند آن را عطا خواهد کرد.

امام جمعه قزوین بیان کرد: اگر شمس می‌تواند یک ملای معمولی را به مولانا تبدیل کند ببینید خداوند با قرآن و ماه رمًضان می‌تواند انسان را به چه جایگاه متعالی برساند.

وی گفت: پیامبر (ع) و اهل بیت زمینه تابش نزول رحمت الهی هستند و رمضان فرصت بهره گیری از نعمت و الطاف الهی است.

از روزمرگی خارج شویم

عابدینی اظهار داشت: متأسفانه دچار روزمرگی هستیم که ما را متوقف کرده است و ایام رمضان فرصتی برای خروج از روزمرگی است و آنچه تفاوت در اقامه نماز جمعه وجود دارد برای همین است تا از روزمرگی خارج شویم و عادات تکراری را کنار بگذاریم.

وی بیان کرد: هر چه می کشیم از سفاهت ونا آگاهی است و رسانه‌ها باید آگاهی بخش باشند تا انسانیت جان تازه بگیرد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین با اشاره به مشکلات اقتصادی ایجاد شده در کشور گفت: مردم نیازمند توجه هستند و همه ما وظیفه داریم مشکلات مردم را بفهمیم و دولت و نمایندگان مجلس وظیفه دارند برای حل مشکلات اقدام کنند.

عابدینی اضافه کرد: وقتی دولت و نمایندگان به حل مشکلات توجه ندارند باید خلأ جامعه را رسانه‌ها پر کنند و ضعف بی توجهی دولت و سایر مسئولان به مردم را جبران کنند و مطالبه گر مردم باشند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: تا قلم در دست شماست باید منعکس کننده درخواست‌های بحق مردم باشید و بدانید دولتمردانی که در کاخ نشسته‌اند از فقیری که دنبال نان و غذای دور ریخته شده است بی خبرند.

وی گفت: مسئولان باید سنخیت داشته باشند تا مردم را درک کنتد، رسانه‌ها وظیفه دارند صدای مردم باشند و مشکلات را منعکس کنند.

ایت الله عابدینی در خصوص فشار به رسانه‌ها هم گفت: اینکه می‌گوئید رسانه‌ها در فشار هستند خبر خوبی نیست بادی ببینید شاید کاری شده که یک مدیر فکر می کتد با فشار می‌تواند از پاسخگویی فرار کند و یا با فشار و تهدید از مسئولیت شانه خالی کند.

وی بیان کرد: رسانه‌ها نباید آنقدر به طرف مقابل جسارت دهند که فشار بیاورد، اگر رسانه محکم باشد و عقب نشینی نکند کسی جرأت تهدید و فشار را نخواهد داشت و اگر کسانی که تریبونی دارند مانند نماز جمعه، صدا و سیمیا، مطبوعات و خبرگزاری‌ها خوب عمل کنند و محکم بایستند می‌توان از زورگویی جلوگیری کرد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین اظهار داشت: باید رسانه‌ها از فضاهای دینی روحیه بگیرند تا با توان بیشتری حرکت کنند.

عابدینی گفت: رسالت رسانه در نگهبانی از ارزش‌ها، حقوق مردم، بیان مشکلات، معرفی مدیران ناکارآمد و نالایق و کسانی که فرصت مردم را از بین بردند سنگین است و شما باید پناهگاه و مامن مردم باشید و از حق آنها دفاع کنید.


 

کد خبر 4605662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha