پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۴۸

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی رزن خبر داد:

اصلاح و بازسازی ۱۷ کیلومتر از خطوط انتقال آب روستایی رزن

اصلاح و بازسازی ۱۷ کیلومتر از خطوط انتقال آب روستایی رزن

همدان - مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن گفت: ۱۷ کیلومتر از خطوط انتقال آب روستایی در شهرستان رزن اصلاح و بازسازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم فراهانی صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سال گذشته توسعه، بازسازی و اصلاح شبکه‌های آبرسانی روستاهای تابعه را در دستور کار داشتیم؛ گفت: بر همین اساس ۱۷ کیلومتر از خطوط انتقال آب روستایی در شهرستان رزن، اصلاح و بازسازی شد.

وی با توضیح اینکه هم اکنون مجموع شبکه‌های توزیع آب در شهرستان رزن ۵۶۴ کیلومتر است، بیان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده در حال حاضر ۱۳ درصد شبکه‌های توزیع آب در شهرستان رزن زیر ۱۰ سال، ۲۷.۴ درصد بین ۱۰ تا ۲۰ سال، ۴۹.۸ درصد بین ۲۰ تا ۲۵ سال و چیزی در حدود ۹.۸ بین ۲۵ تا ۵۰ سال سن دارند.

فراهانی افزود: سال گذشته اصلاح و توسعه ۱۷ هزار و ۲۰۰ متر از شبکه آبرسانی عملیاتی شد و در سال جاری اصلاح ۲۹ کیلومتر از شبکه در برنامه است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه در سال جاری تأمین آب در اولویت امور قرار دارد، اظهار کرد: در همین راستا آبرسانی به روستاهای جامیشلو، دمورچی، ملابداغ، یارمچه باغ در دستور کار است.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه مدون سال ۹۸ احداث شبکه مخزن و حفر چاه در روستای دمورچی مدنظر است، عنوان کرد: این روستا به طور کامل فاقد آب بوده و ساماندهی چشمه قنات، احداث مخزن و حفر چاه در این روستا در دست اقدام است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن همچنین با بیان اینکه در سال جاری تکمیل پروژه نیمه تمام و مخزن هزار متر مکعبی روستای تخت نیز در دستور کار است، گفت: همچنین ایجاد شبکه جمع آوری فاضلاب در شهر کرفس شهرستان رزن تا پایان سال جاری و البته با توجه به تأمین اعتبارات از محل بانک توسعه و نظر مساعد پیمانکار مدنظر است.

وی در ادامه سخنانش ضمن اشاره به پروژه آبرسانی به روستای جامیشلو گفت: در سال جاری ایجاد ۱۶۰۰ متر خط انتقال در روستای مذکور مدنظر است که بر همین مبنا تا کنون تأمین آب، ایجاد خط برق و حفر چاه انجام شده و مابقی اقدامات در دست انجام است.

وی همچنین عنوان کرد: در روستای ملابداغ نیز تا کنون تجهیز چاه، ایجاد خط انتقال و خط برق انجام شده و آبرسانی به این روستا نیز تا پایان هفته جاری امکان پذیر می‌شود.

وی یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، آبرسانی به روستای جامیشلو تا اواسط هفته و آبرسانی به روستای ملابداغ تا پایان هفته جاری عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: اجرای پروژه آبرسانی در سه روستای جامیشلو، ملابداغ و دمورچی به صورت تعهدی در حال انجام است.

کد خبر 4607509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha