پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۲۰

نایب رئیس کشتی بانوان:

امیدوارم گام‌های بزرگ و سختی که برداشتیم نادیده گرفته نشود

امیدوارم گام‌های بزرگ و سختی که برداشتیم نادیده گرفته نشود

مریم منظمی درباره تغییرات به وجود آمده در فدراسیون کشتی گفت: امیدوارم گام های بزرگ و سختی که در بخش بانوان برداشتیم نادیده گرفته نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های قهرمانی کشور آلیش بانوان روز جمعه برگزار شد و نفرات برتر به اردوی تیم ملی دعوت شدند. تیم ملی قرار است مرداد ماه عازم مسابقات آسیایی و شهریور ماه عازم رقابت‌های جهانی شود.

نایب رئیس کشتی بانوان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره رقابت‌های قهرمانی کشور بانوان گفت: مسابقات باحضور ۲۱ استان و در قالب ۲۲ تیم برگزار شد. چهره‌های جدیدی در آلیش بانوان معرفی شدند که عملکرد بسیار خوبی داشتند. نفرات اول تا سوم برای اردوی ملی انتخاب شده اند و حال منتظر جلسه با سرپرست جدید هستیم تا درباره برنامه‌های از قبل پیش بینی شده تصمیم گیری کنیم.

مریم منظمی در ادامه گفت: نخستین اعزام پیش بینی شده حضور در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی چین در مرداد ماه است و رویداد دوم شرکت در مسابقات جهانی به میزبانی ترکیه در شهریور ماه است. تاریخ برگزاری رویدادها طبق اعلام تقویم اتحادیه جهانی کشتی است و بعید است دستخوش تغیرات شود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر کشتی نیاز به ثبات و آرامش دارد، امیدوارم فردی سکان و هدایت کشتی را در دست گیرد که شایستگی و لیاقت داشته باشد. بانوان نیز جزئی از این دغدغه هستند، درسته که کشتی بانوان المپیکی نیست اما این بانوان عنوان نایب قهرمانی جهان را در کارنامه دارند و نیازمند نگاه ویژه هستند چرا که بانوان کشتی گیر دیگر جزئی از فدراسیون هستند و توانایی دیده شدند در جوامع بین المللی را دارند. در گذشته روس‌ها بیان می‌کردند شما با نیمی از جامعه مشکل دارید (منظور کشتی بانوان) اما حال با پیگیری فراوان کشتی کلاسیک بانوان را راه اندازی کردیم، سعی می‌کنیم با قدرت پیش رویم. بعید می دانم کسی که سکان هدایت کشتی را در دست بگیرد بخواهد گام‌های بزرگ و سختی را که برداشته ایم نادیده بگیرد.

کد خبر 4608985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha