علیاکبر کریمی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نشست اخیر با مهدی جمالینژاد، معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور، اظهار داشت: یکی از مسائلی که در این نشست مطرح شد، در ارتباط با تعریف یک ساز و کار اصولی برای سازمان آتش نشانی بود بر این مبنا که یا سازمان آتش نشانی همچون اورژانس، یک هویت ملی پیدا کند و یا برای حوزههایی که این سازمان پوشانندگی ندارد مثل اطفای حریق در تصادفات جادهای، ساز و کاری برای آتش نشانی اندیشیده شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس افزود: موضوع دیگر عنوان شده در این نشست، ضرورت باز گذاشتن دست دهیاریها در امور ورزشی و فرهنگی است. برخی عوامل موجب رسوب پول در حساب دهیاریها شده که بایستی برای کارها و پروژههای این حوزه صرف شود، اما دستورالعملها و اختیارات به گونهای است که از به کارگیری این بودجهها توسط دهیاریها جلوگیری میکند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ضوابط سخت گیرانه رسوب پول و بودجه را در دهیاریها به دنبال دارد و با این شرایط، این مجموعهها نمیتوانند در وظایف محوله به خوبی نقش آفرینی کنند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس خاطرنشان ساخت: بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار مجلس است و بر مبنای آن سهم شهرداریها از مالیات بر ارزش افزوده از یک سوم به نصف افزایش پیدا کرده که تحول بزرگی بود، اما در این رابطه یک ذهنیت منفی شکل گرفته که تصور میشود این لایحه اجحاف در حق شهرداریها و شوراها است. بنابراین بایستی توجیه اصولی و اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام پذیرد، چرا که این قانون مزیتهای مطلوبی دارد، اگرچه خلاءهای آن نیز باید رفع شود.
وی تصریح کرد: لایحه درآمد پایدار شهرداریها نیز در نوبت بررسی در صحن مجلس است که بررسی و تعیین تکلیف خواهد شد. در کنار این موضوعات مسائلی همچون تأمین قیر، ماشین آلات و منابع مالی برای جذب سرمایهگذاری از دیگر دغدغههای شهرداریها است که بایستی به آن توجه شود.
نظر شما