پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۴۶

هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا؛

مهاجم پرسپولیس همچنان در لیست ذخیره هموطن خود

مهاجم پرسپولیس همچنان در لیست ذخیره هموطن خود

مهاجم کروات پرسپولیس شانس کمی برای حضور در ترکیب اصلی این تیم مقابل پاختاکور ازبکستان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی ساعت ۱۷:۳۰ امروز در هفته پنجم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به مصاف پاختاکور ازبکستان می‌رود که برای بالا بردن شانس صعود به مرحله بعدی این بازی‌ها هیچ راهی جز پیروزی در خانه حریف ندارد.

کادر فنی پرسپولیس تصمیم دارد با تغییر در ترکیب اصلی این تیم راه رسیدن به دروازه پاختاکور را خیلی زود پیدا کرده و به گل برسد. با این حال باز هم خبری از ماریو بودیمیر در تمرینات گلزنی پرسپولیس نیست.

مهاجم کروات سرخپوشان پایتخت که در مدت زمان حضور چهارماهه خود در پرسپولیس نتوانسته است انتظارات را برآورده کند شانس کمی برای حضور در بین ۱۱ مرد اصلی تیمش در بازی امشب دارد.

برانکو ایوانکوویچ قصد دارد بار دیگر سیامک نعمتی را در کنار علی علیپور بازی دهد تا آنها بتوانند خط دفاع بلند قامت و قدرتمند پاختاکور را شکست داده و گلزنی کنند.

کد خبر 4609448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha