پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۱۶

استاندار تهران خبر داد؛

تصرف ۱۰۰هکتار از اراضی ملی حدفاصل فیروزکوه و دماوند توسط سودجویان

تصرف ۱۰۰هکتار از اراضی ملی حدفاصل فیروزکوه و دماوند توسط سودجویان

تهران- استاندار تهران از تصرف ۱۰۰هکتار از اراضی ملی حدفاصل فیروزکوه و دماوند توسط سودجویان و جلوگیری از این تصرف خبر داد .

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال ۹۸ که در استانداری تهران برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: این مطلب که گفته می‌شود باید از مهاجر پذیری استان تهران جلوگیری کرد خیلی اجرایی و عملیاتی نیست.

محسنی بندپی افز ود: باید با در نظر گرفتن مزیت‌های نسبی روستاها شرایط ماندگاری روستاییان را فراهم کنیم چرا که روستاها راهی برای رونق محسوب می‌شوند و باید به روستاهای کشور نگاه ویژه ای داشته باشیم.

استاندار تهران بیان داشت: استان تهران وارث تصمیم‌هایی که خیلی متناسب با ظرفیت‌های آن نبوده است، می‌باشد و لازم است که در حال حاضر چاره اندیشی هایی برای این تصمیم گیری ها داشته باشیم و درست ترین و اصولی‌ترین راه را انتخاب کنیم.

وی با اشاره به اینکه مسیرهای رودخانه‌ها در استان تهران به دلیل ساخت و سازها غیرمجاز منحرف شده است و این در سیل اخیر مشکل ساز شده بود گفت: با خبر شدیم که ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی حدفاصل فیروزکوه و دماوند توسط برخی سودجو تصرف شده که با فرمانداران مربوطه تماس گرفتم و وارد عمل شدند.

استاندار تهران در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز در استان تهران نیز گفت: نباید بگذاریم که اصلاً تخلفی در خصوص ساخت و ساز غیرمجاز صورت بگیرد تا پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شود.

محسنی بندپی گفت: ۴ شهرستانی که از هر لحاظ برای ما اهمیت دارد و باید فرمانداران بر اساس سند توسعه استان حرکت کنند و سند توسعه شهرستان‌های استان بر مبنای مزیت‌های همان شهرستان تدوین شده است و فرمانداران ملزم به عملیاتی کردن این سند هستند.

وی با بیان اینکه در سال رونق تولید باید شرایط عملی تحقق شعار سال را فراهم کنیم اظهار داشت: در خصوص حریم شهرستان پاکدشت و ری فرمانداران دو شهرستان با برگزاری جلسه مشترک این مشکل را رفع کنند و شهرداری تهران قانونا یکی از اعضای جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان است باید در خصوص عدم شرکت در این جلسه پاسخگو باشد و همچنین در ۲ شهر قیام دشت و فرون آباد باید هر چه سریع‌تر طرح جامع شهری تدوین شود.

استاندار تهران بیان داشت: از اراضی کشاورزی ورامین به مثابه سرمایه‌های این شهرستان هستند و باید از متر به متر این اراضی صیانت شود و مزیت‌های نسبی در بخش کشاورزی ورامین در نظر گرفته شود و با حجم آب سد ماملو می‌توان سفره‌های آب زیرزمینی تقویت شود و همچنین در شهرک صنعتی پیشوا نیز باید صنایع تبدیلی استقرار یابند.

کد خبر 4610095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha